Doktor Strange má krásnu posilu! Olsenovej štýl zdobí jednu premiérovú akciu za druhou

Marvelovské univerzum opäť obohatí ďalší film. Vracia sa v ňom postava Doktora Strangea, ale nielen jeho. Hlavné hviezdy predstavili novinku v centre Londýna.

28.04.2022 00:00
debata
Herečka Elizabeth Olsen pózovala fotografom na... Foto: SITA/AP, Ian West
Elizabeth Olsen Herečka Elizabeth Olsen pózovala fotografom na Trafalgarskom námestí v Londýne. V kreácii Alexander McQueen.

Na Trafalgarskom námestí v britskej metropole sa v utorok popoludní konalo veľkolepé predstavenie filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva), nemohol pri tom, samozrejme, chýbať hlavný predstaviteľ – britský herec Benedict Cumberbatch. Popri talentovanom Britovi, ktorý len nedávno bojoval o sošku Oscara s nomináciou za výkon vo filme Sila psa, sa na slávnom námestí objavili aj ďalšie herecké tváre. Pozornosť určite vyvolala predovšetkým ženská posila.

Herečka Elizabeth Olsen pózovala fotografom na...
Herec Benedict Cumberbatch.
+2Herečka Elizabeth Olsen pózovala fotografom na...

Príbeh totiž ponúka priestor aj ďalšej hrdinka z marvelovského sveta – postave menom Wanda Maximoff alias Scarlet Witch, ktorú však mnohí fanúšikovia poznajú z filmov o Avengeroch či projektu Wandavision na obrazovkách Disney+. Postavu už pred pár rokmi producenti prisúdili americkej herečke Elizabeth Olsenovej a zdá sa, že urobili dobre – seriál WandaVision napríklad patril medzi najúspešnejšie televízne projekty z produkcie streamovacej platformy Disney a spojenie Olsenovej s Cumberbatchom v novom príbehu vyvoláva veľké očakávania.

zväčšiť Zľava: Herci Benedict Wong, Benedict... Foto: SITA/AP, Ian West
Benedict Wong, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen a režisér Sam Raimi Zľava: Herci Benedict Wong, Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen a režisér Sam Raimi predstavili nový film z marvelovskej série o Doktorovi Strangeovi.

Nadšenie v prípade utorňajšieho stretnutia s médiami a fanúšikmi vyvolali prítomní herci aj u módnych fajnšmekrov. Elizabeth Olsen v čiernej kreácii s výrazným dekorom z krištáľových kúskov a skla od Alexander McQueen bola neprehliadnuteľná a očarujúca (pár dní predtým sa v kreácii Armani Privé objavila v Berlíne). Jej kolega Cumberbatch zase predviedol nenútenú a modernú mužskú eleganciu vo vlnenom obleku s nohavicami s manžetou a žltým rolákom.

Hugh Bonneville, Michelle Dockery a Laura Carmichael Čítajte viac Jedna ako princezná, druhá odvážne štýlová! Hviezdy Panstva Downton sú späť, ohúrili na premiére

Cumberbatcha v minulosti viacero lifestylových časopisov zaradilo do zoznamu najlepšie oblečených mužov planéty a podobné platí aj pre Olsenovú, ktorá navyše pochádza z herecko-dizajnérskej rodiny. Jej slávne sestry Mary-Kate a Ashley Olsenové stoja za značkou renomovanou módnou značkou The Row. Na vkusné a štýlové kreácie sa teda v prípade spojenia s prezentáciou nového filmu môžeme určite ešte tešiť. A čo sa filmu samotného týka, ten by mal prísť do kín v prvý májový týždeň, ale možnosť kúpiť si lístky v predpredaji sa dá využiť vo vybraných krajinách a mestách už v týchto dňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Benedict Cumberbatch #móda #Elizabeth Olsen #štýl #Doktor Strange

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...