Najprv iba nahratý odkaz a potom... Dwayne Johnson vie, ako si získať divákov, toto urobil

Patrí medzi najobľúbenejších hercov súčasného amerického publika a dôvodov by sme našli hneď niekoľko. Napríklad aj bezprostrednosť a ochota priblížiť sa k fanúšikom čo najviac.

28.04.2022 10:00
Herec Dwayne Johnson Foto: ,
Herec Dwayne Johnson na akcii CinemaCon 2022 prekvapil divákov na jednom z kino predstavení.
debata

Reč je o hollywoodskom akčnom hrdinovi a najlepšie platenom hercovi súčasnosti Dwayenovi Johnsonovi, ktorý bol kedysi známejší pod prezývkou The Rock. Johnson sa v utorok podvečer objavil v Las Vegas, kde prebieha akcia známa ako CinemaCon. Dôvodom bolo najmä priblíženie nového projektu – očakávaného filmu z marvelovského univerza pod názvom Black Adam.

Zľava: Herci Asher Angel, Helen Mirren, Zachary...
Herečka Aisha Tyler.
+6Režisérka a herečka Olivia Wilde s projektom...

Jedna vec je oficiálny príhovor na pódiu a druhá, ak sa herec rozhodne spontánne prekvapiť fanúšikov. A to 49-ročný Johnson presne urobil. Hoci diváci v kinosále sa najprv dočkali prednahratého pozdravu a príhovoru, po pár minútach sa Johnson priamo z obrazovky prihovoril slovami „Niečo mi na tomto nesedí. Toto nie je v poriadku,“ vyslovil. A v tej chvíli skutočný herec vstúpil do kinosály, kde ho diváci a prítomní fanúšikovia filmových noviniek vôbec nečakali a odmenili následne búrlivým potleskom.

zväčšiť Zľava: Herci Asher Angel, Helen Mirren, Zachary... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Asher Angel, Helen Mirren, Zachary Levi a Jack Dylan Grazer Zľava: Herci Asher Angel, Helen Mirren, Zachary Levi a Jack Dylan Grazer spoločne predstavili novinku Shazam! Fury of the Gods.

Aby toho nebolo málo, krátku návštevu si strihol aj v múzeu voskových figurín Madame Tussauds. Azda nikoho neprekvapí, že jeho vosková podobizeň sa už v tomto múzeu nachádza, urastený svalovec sa postavil priamo ku nej a napodobnil pózu svojho voskového dvojníka. Niekomu sa mohlo dokonca zdať, že ten „reálny“ Dwayne je ešte svalnatejší a mohutnejší. S vysokou pravdepodobnosťou však dôvodom bude, že sa herec pripravuje na nové úlohy. A tiež akčné scény v spomenutom Black Adamovi.

Dwayne Johnson a jeho druhá manželka Lauren Hashian Čítajte viac Som požehnaný za toľko estrogénu okolo mňa! Dwayne Johnson ospevuje ženy svojho života

Film, ktorý mal pôvodne do kín prísť v lete tohto roka, sa o pár mesiacov oneskorí – diváci sa ho majú dočkať v závere októbra. Zdá sa, že hollywoodske štúdia už nepočítajú so žiadnym ďalším obmedzením, ani návratom pandémie, ktorá by zavrela kiná. Viacero veľkolepých a vysokorozpočtových filmov sa tým pádom presunulo do sviatočnej sezóny pred Vianocami.

Herec Dwayne Johnson predstavil nový projekt... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Dwayne Johnson Herec Dwayne Johnson predstavil nový projekt Black Adam na akcii CinemaCon 2022 v Caesars Palace v Las Vegas.

Na akcii CinemaCon nebol Dwayne Johnson jedinou hviezdou, ktorá prišla predstaviť nový projekt. Objavili sa tu tiež hviezdy druhého filmu Shazam či herečka a v tomto prípade najmä režisérka Olivia Wilde. Tá hovorila o filme Don't worry darling, v ktorom hlavnú rolu stvárňuje jej životný partner – herec a spevák Harry Styles. Viac si pozrite v galérii.

VIDEO: Najlepšie zarábajúci herci a herečky

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Las Vegas #kino #prekvapenie #Dwayne Johnson #CinemaCon

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....