Móda z Andělov: Farna s copmi po zadok, elegantná Knechtová a najzvodnejšia dáma? Známa kráska bola ako bábika!

Na vyhlásení českých hudobných cien Anděl sa objavil azda každý, kto niečo v českom hudobnom biznise znamená. Dámy pútali pozornosť módou.

28.04.2022 11:22
Katarína Knechtová Foto:
Slovenská speváčka Katarína Knechtová na cenách Anděl v pražskom Veletržnom paláci.
debata

Jednou z najvýraznejších sa pred objektívmi stala speváčka Ewa Farna – čerstvá mamička, je dvojnásobnou mamou len necelé dva mesiace, dorazila v elegantnej kombinácii nohavíc a zeleného topu s dlhými pelerínovými rukávmi. V jej prípade však pozornosť pútal aj účes – poľsko-česká hviezda sa totiž rozhodla pre príčesky v zapletených vrkočoch. Siahali až po zadok a dodávali jej relatívne decentnej kreácii modernejší popový nádych.

Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách...
Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách...
+4Speváčka Ewa Farna dorazila na ceny Anděl v...

Za dámu v tento večer dorazila prešovská hitmejkerka Katarína Knechtová. Slovenská speváčka stavila na nohavicový overal v dramatickom tóne atramentovejmodrej. Odevný kúsok však povyšoval materiál, jeho zamatovo-velúrový lesk dodával Knechtovej večerný styling, ktorý ešte doplnilo líčenie a elegantná úprava vlasov. Na ušiach sa trblietali výrazné náušnice s veľkými kameňmi.

Speváčka Ewa Farna dorazila na ceny Anděl v... Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Ewa Farna Speváčka Ewa Farna dorazila na ceny Anděl v elegantnej nohavicovej kombinácii.

Na českej hudobnej scéne sa za posledné roky objavilo niekoľko dám, ktoré sa neboja s módou experimentovať a ich štýl je porovnateľný aj so svetovými podujatiami. K nim sa bez debaty radí raperka Šarlota, ktorú si môžu slovenskí diváci pamätať najmä z televíznej hudobnej šou Hlas Česko Slovenska. V smotanových šatách s atypickými architekturálnymi detailmi v strihu bola neprehliadnuteľná.

Jaroslav Uhlíř Čítajte viac V Česku rozdali hudobné ceny Anděl

Podobné však platilo aj pre ocenenú Annabelle. Jej stávka na dvojdielny sukňový kostým s károvaným vzorom niesla v sebe niekoľko osviežujúcich a modernizujúcich prvkov. Okrem dĺžky sukne a prestrihu na brušku to boli aj doplnky – žlté ponožky v čiernych sandálach na platforme.

zväčšiť Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách Anděl. Moderátorka Emma Smetana na hudobných cenách Anděl.

Najfotografova­nejšou dámou večera sa však bez debaty stala moderátorka Emma Smetana. Možno aj preto, že sa prezliekala hneď dvakrát. Oba jej večerné looky, belasý model šiat s korzetom a asymetricky riešenou minisukňou a tiež ružové koktejlové šaty s tutu sukienkou zdobené flitrami mali veľmi popový sladký nádych. Dokonalý mejkap a úprava robili zo Smetany hotovú bábiku.

Možno by hollywoodski producenti mali prehodnotiť, či dobre obsadili do úlohy Barbie herečku Margot Robbieovú… Všetky foto nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #Katarína Knechtová #Ewa Farna #Iva Pazděrková #galavečer #Anděl #Emma Smetana

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...