Moje deti kašlú na moju slávu, priznala Cate Blanchett. Toto jej odkázali, keď si šla pre vzácnu cenu

Iba nedávno sa herečka Cate Blanchett objavila v New Yorku na slávnostnom ceremoniáli Chaplin Award Gala, ktorý vznikol ešte na počesť slávneho Charlieho Chaplina. Nebola to náhoda, austrálska rodáčka si prišla prevziať najdôležitejšiu cenu večera.

29.04.2022 00:00
2022 Chaplin Award Gala Honoring Cate Blanchett Foto: ,
Herečka Cate Blanchett na 47. ročníku cien Chaplin Award Gala.
debata

Dvojnásobnú držiteľku Oscara ocenili zástupcovia organizátorov prestížnou trofejou v rámci večera, aby upozornili na jej výnimočný prínos, ktorý sa netýka len sveta hereckého umenia, ale aj sveta filmu, ako takého – podpory mladých talentov a projektov, ktoré menia svet kinematografie a svet vo všeobecnosti.

Päťdesiatdvaročná blondínka vyrazila na akciu so žiarivým úsmevom a v kreácii z dielne francúzskej značky Louis Vuitton. Takto ju kamery paparazzov zachytili aj pri odchode z hotela, keď mierila na slávnostný večer. Jednu z otázok, ktorú od novinárov dostala, bolo, ako vnímajú jej úspechy jej štyri ratolesti. Blanchett však úprimne odvetila, že ani jedno z jej detí to veľmi „netankuje“.

Video
VIDEO: Cate Blanchett mieri na slávnostný večer.

„Povedala som mojim deťom, že idem na 36 hodín do New Yorku a v stredu som naspäť doma. Jedno z nich má dostať cenu za svoje úspechy v škole a všetky mi akurát povedali: ‚Dobre, dobre, zabav sa, mami‘,“ opísala pre portál PageSix.com Cate Blanchett.

Hugh Bonneville, Michelle Dockery a Laura Carmichael Čítajte viac Jedna ako princezná, druhá odvážne štýlová! Hviezdy Panstva Downton sú späť, ohúrili na premiére

Herečka so svojím manželom Andrewom Uptonom, austrálskym režisérom vychovávajú štyri deti. Synov Dashiella (20), Romana (18), Ignatiusa (14) a dcéru Edith (7). Ako hviezda uviedla, jej deti sú „absolútne bez záujmu o moju slávu, ale tým najlepším možným a zdravým spôsobom“.

Herečku by tento rok diváci mali vidieť až v štyroch nových filmoch, medzi nimi napríklad v snímke Pinochio či novom filme španielskeho režiséra Pedra Almodóvara Manuál pre upratovačky, ktorý vznika podľa knihy Lucie Berlin. Na Slovensku vyšla kniha vo vydavateľstve Inaque.

Pozrite si galériu z premiéry filmu Panstvo Downton: Nová éra

Herečka Laura Haddock na londýnskej premiére...
Zľava: Herci Hugh Bonneville, Michelle Dockery...
+7Herečka Imelda Staunton na svetovej premiére...
debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Cate Blanchett #sláva #rodina #Oscar

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...