Štyri krásne porotkyne ozdobia Cannes! Ich štýl bude magnet, to je zaručené + FOTO

Nielen herecký talent, ale aj krása a štýl - pri výbere poroty, najmä jej ženskej časti, je to na festivale v Cannes dôležitá podmienka. Tohtoročná naplní určite mnohé očakávania.

02.05.2022 00:00
NY Special Screening of "The Night House" Foto: ,
Herečka a režisérka Rebecca Hall na premiére svojho filmu The Night House v New Yorku. V šatách Khaite.
debata

Iba nedávno vedenie slávneho filmového festivalu informovalo o kompletnom zložení poroty 75. ročníka podujatia na Francúzskej riviére. Bude mať ako vždy deväť členov. Tvorí ju päť mužov a štyri ženy. Všetci členovia poroty sú v rámci filmového priemyslu či hereckej brandže výnimočné osobnosti, ktoré v minulosti prejavili umelecký talent. V prípade kvarteta dám však platí tiež, že ide o mimoriadne štýlové herečky.

Herečka Noomi Rapace na zábere z premiéry v...
Herečka Rebecca Hall na akcii BAFTA Nominees'...
+17Herečka Noomi Rapace na vyhlásení Britských...

Britská hviezda Rebecca Hall má za sebou rok triumfov, keď bodovala so svojím filmom Passing, ale tiež svojím štýlom na červenom koberci. Kreácie z dielne Batsheeva, Christian Dior či Prada a Chanel z nej urobili jednu z najlepšie oblečených dám posledného roka. Na červenom koberci v Cannes to bude určite zaujímavá „podívaná“ – už teraz je jasné, že s Hallovou sa bude chcieť spojiť viacero renomovaných značiek, aby mohli na nej predviesť výnimočné modely.

zväčšiť Herečka Noomi Rapace na vyhlásení Britských... Foto: SHUTTERSTOCK
Noomi Rapace Herečka Noomi Rapace na vyhlásení Britských módnych cien v Londýne.

Platí to aj pre švédsku herečku Noomi Rapace, ktorá je známa svojím originálnym štýlom a ochotou experimentovať. Za posledný rok ju bolo možné vidieť napríklad v modeloch Fendi, Dior či Versace. Pozornosť sa potom bude tiež sústreďovať na herečku Jasmine Trinca a indickú krásku Deepiku Padukone, ktorá je na červenom koberci v Cannes ako doma. V rokoch 2017 a 2018 predvádzala jednu opulentnú kreáciu za druhou. Štýl štyroch porotkýň si môžete pozrieť v galérii.

Rebecca Hall Čítajte viac Odvaha jej nechýba! Talentovaná Hall v šatách Dior, toto bol najpriehľadnejší model večera

Okrem kvarteta dám sa v porote objaví aj iránsky režisér Asghar Farhadi, francúzsky režisér Ladj Ly, americký filmár Jeff Nichols a nórsky režisér Joachim Trier. Predsedom poroty sa stane francúzsky herec Vincent Lindon, ktorý sa objavil v minuloročnom víťazovi Zlatej palmy – filme Titán. Posledným občanom Francúzska, ktorý predsedal porote v Cannes, bola v roku 2009 herečka Isabelle Huppert.

Zloženie festivalovej poroty na filmovom... Foto: SITA/AP
Zľava zhora: Rebecca Hall, Vincent Lindon, Deepika Padukone, Noomi Rapace, Jasmine Trinca, Asghar Farhadi, Ladj Ly, Jeff Nichols a Joachim Trier. Zloženie festivalovej poroty na filmovom festivale v Cannes: Zľava zhora: Rebecca Hall, Vincent Lindon, Deepika Padukone, Noomi Rapace, Jasmine Trinca, Asghar Farhadi, Ladj Ly, Jeff Nichols a Joachim Trier.

Usporiadatelia festivalu relatívne často vyberajú francúzske hviezdy ako šéfov poroty pri jubilejných ročníkoch. Na 40. ročníku v roku 1987 predsedal porote Yves Montand, o päť rokov neskôr Gérard Depardieu a v roku 1997 pri 50. ročníku herečka Isabelle Adjaniová. Festival sa tento rok koná od 17. do 28. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Cannes #porota #Noomi Rapace #Rebecca Hall #Deepika Padukone #Jasmine Trinca #Cannes 2022

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...