Bondovi dal zbohom a teraz... skrvavený Craig sa s úsmevom klania divákom v slávnej tragédii

Len pred pár mesiacmi sa rozlúčil s rolou agenta Jej veličenstva kráľovnej - herec Daniel Craig, posledné roky neoddeliteľne spájaný s rolou Jamesa Bonda, sa však vrátil na divadelné dosky.

02.05.2022 00:00
Daniel Craig Foto: ,
Herec Daniel Craig na klaňačke po premiére drámy "Macbeth".
debata

Minulý týždeň mala na newyorskej scéne na Broadway premiéru slávna shakespearovská hra Macbeth, v ktorej 54-ročný herec stvárnil hlavnú rolu. Pre divákov nebol jediným lákadlom, okrem neho sa totiž v predstavení objavila aj herečka Ruth Negga, ktorej prítomnosť bola rovnako pútavou a sľubnou.

Herečka Ruth Negga v kreácii Louis Vuitton.
Herec Daniel Craig na klaňačke po premiére...
+8Herec Oscar Isaac a jeho manželka Elvira Lind.

Zábery zo záveru predstavenia hovoria jasne – herci, a nielen tí hlavní, sa dočkali standing ovations a nadšeného potlesku. Craiga, ktorého si mnohí pamätali ako Jamesa Bonda akčne sa vrhajúceho do nebezpečenstva, sa vlastne až tak od svojej slávnej filmovej role nelíšil – predstavenie ukončil s modrinami a krvou na tvári aj na šatách (samozrejme, šlo o maskovanie). Aj vďaka tomu pôsobila celá klaňačka relatívne bizarne – zničený a skrvavený Craig sa s úsmevom ukláňal divadelným divákom po boku svojich kolegov.

Herci Daniel Craig a Ruth Negga po predstavení... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Craig a Ruth Negga Herci Daniel Craig a Ruth Negga po predstavení Macbeth v divadle na Broadway.

Samozrejme, večerná premiéra, prvé predstavenie sa nezaobišlo ani bez oficiálnej akcie a eventu, ktorý ju sprevádzal. Slávnostné uvedenie nového spracovanie Macbeth si prišli pozrieť mnohé známe tváre, medzi nimi napríklad aj herec Oscar Isaac, Jeremy Strong či Danai Gurrira. Najviac pozornosti však pútali práve hlavní predstavitelia.

Film - No Time To Die Čítajte viac Nechcel som chlapom v bare s ľútosťou hovoriť: Mohol som byť Bondom, spomína na ťažké rozhodnutie Craig

Herečka Ruth Negga stavila na večerný model z dielne Louis Vuitton a predviedla svoju subtílnu drobnú postavu v ružovej kreácii s trblietavou výšivkou. Jej kolega Craig stavil na elegantnú klasiku. Viac si pozrite v galérii.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Broadway #rola #Daniel Craig #Macbeth #Ruth Negga #mall.tv

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...