Módne orgie roka! Kardashian v ikonických šatách po Marilyn Monroe za 5 miliónov. Bez chudnutia ich neobliekla

Hollywoodske hviezdy sa v pondelok večer zišli na najväčšej módnej akcii roka, na MET Gala v Metropolitnom múzeu umenia v New Yorku.

03.05.2022 08:11
koláž Foto:
Zľava: Hviezdy na podujatí MET Gala: Blake Lively (šaty Versace), Kim Kardashian v legendárnych šatách po Marilyn Monroe, Gwen Stefani v šatách Vera Wang.
debata

Na červenom koberci sa striedali mená ako Blake Lively, Gwen Stefani, Sarah Jessica Parker, Miranda Kerr, Lily James, Emma Stone a mnohé ďalšie. Najviac pozornosti na seba počas príchodu strhla Kim Kardashian. V záplave exkluzívnych modelov niesol ten jej prívlastky ako legendárny, ikonický, nesmrteľný.

zväčšiť Sarah Jessica Parker na podujatí MET Gala v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Sarah Jessica Parker na podujatí MET Gala v New Yorku v šatách Christopher John Rogers.

Kardashia (41) sa pre módne podujatie „premenila“ na filmovú legendu Marilyn Monroe, v róbe zosnulej hviezdy za 5 miliónov dolárov, ktorú mala jedna z najslávnejších blondínok na sebe v roku 1962, kedy zablahoželala a zaspievala prezidentovi USA, Johnovi F. Kennedymu, k 45. narodeninám. Po boku celebrity sa na červenom koberci hrdo usmieval aj jej nový partner, komik Pete Davidson, ktorého tvár zakrývali slnečné okuliare.

zväčšiť Kim Kardashian na podujatí MET Gala v New... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Kim Kardashian na podujatí MET Gala v New Yorku, po jej boku komik Pete Davidson, šatách, v ktorých slávna Marilyn Monroe spievala narodeninovú pieseň pre prezidenta Kennedyho.

Ako píše Daily Mail, Kardasian povedala, že keď si slávne šaty skúšala, nesedeli jej, musela do nich schudnúť asi 7 kilogramov, keďže sa nedali upraviť. „Nemyslím si, že verili, že to dokážem, ale dokázala som to,“ pochválila sa na červenom koberci.

Topmodelka Jasmine Tookes vyzerala očarujúco.
Amy Schumer  na MET Gala.
+59Americká topmodelka Taylor Hill na podujatí MET...

Ako píše magazín Vogue, Monroe údajne zaplatila svojho času za šaty 1 440 dolárov. Róba bola prvýkrát predaná na aukcii v roku 1999 za viac ako milión dolárov v rámci predaja jej majetku v Christie’s. V roku 2016 na aukcii Julien’s Auctions sa kúsok po herečke predal za ohromných 4,8 milióna dolárov a neskôr šaty získalo múzeum Ripley’s, ktoré ich požičalo Kim Kardasianovej. Dodnes držia rekord ako najdrahšie šaty predané na aukcii.

Charitatívna akcia Met Gala patrí k najsledovanejším spoločenským akciám roka. Stovky pozvaných hostí z radov spoločenskej smotánky vrátane známych hercov, spevákov a umelcov sa musia obliecť podľa vopred zadanej témy. Tentokrát mali byť zvolené modely poctou ére rozkvetu New Yorku, témou bol Pozlátený vek (Gilded Age), teda obdobie konca 19. storočia – kedy sa vytváralo moderné veľkomesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #MET Gala

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...