Na Česko-Slovenskom plese sa zabávala Hablovičová, Perkausová či Hilmerová! Takto to na ňom vyzeralo

Tohtoročný ročník podujatia Česko-Slovenský ples sa konal pri príležitosti 110. výročia otvorenia a sprístupnenia Obecného domu a 140. výročia otvorenia Národného divadla, ale aj sviatku všetkých zamilovaných.

07.05.2022 13:30
hilmerová Foto:
Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro Bekr ako hostia Česko-Slovenského plesu.
debata

O prítomných dámach sme už pred pár dňami informovali na webe pravda.sk. Aký teda bol tohtoročný ples? (video nižšie)

V úvodnej časti večera hosťom zahralo Collegium Symfonického orchestra Českého rozhlasu a harfistka Hedviga Mousa Bacha. Vďaka programu v duchu majálesu sa o predtancovanie postarali tí najpovolanejší – členovia folklórneho súboru Limbora, ktorí svojou choreografiou pripomenuli ľudové zvyky a tradície spojené s 1. májom. Hosťom do tanca spievala celá plejáda hviezd na čele s legendou českej hudobnej scény Jiřím Kornom, hostí roztancovala aj Katarína Knechtová.

Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro...
Speváčka Beáta Dubasová s manželom  ako hostia...
+18Herečka Andrea Růžičková  s manželom ako hosia...

K atmosfére na parkete prispel Rozhlasový Big Band Gustava Broma spoločne so sláčikovou sekciou Symfonického orchestra Českého rozhlasu pod taktovkou dirigenta Vladimíra Valoviča, ktorého hosťami sa stala držiteľka Ceny Thálie Dasha, ktorá rozžiarila pódium Smetanovej siene, ďalej swingový spevák Jan Smigmator a sólistky RBBGB Andrea Zimányiová, Zuzana Gamboa a Ivana Regešová. Pozvanie prijala aj slovenská popová legenda Beáta Dubasová.

Celým večerom hostí sprevádzala česko-slovenská moderátorská dvojica v zložení Monika Hilmerová a Aleš Háma.

zväčšiť Monika Hilmerová a Aleš Háma ako moderátori... Foto: Peter Frolo
1R2A0984 Monika Hilmerová a Aleš Háma ako moderátori Česko-Slovenského plesu.

Svojou prítomnosťou poctila Česko-Slovenský ples noblesná legenda, herec Vladimír Kratina, ktorý prišiel po boku svojej pôvabnej dcéry Dominiky. Červený koberec svojou krásou doslova rozžiarili dámy, tradične nechýbala ozdoba večera topmodelka Andrea Verešová v žiarivo žltej róbe od Jany Pištejovej.

zväčšiť Herečka Andrea Růžičková  s manželom ako hosia... Foto: Peter Frolo
1R2A0487 Herečka Andrea Růžičková s manželom ako hosia Česko-Slovenského plesu.

V sprievode manžela hudobníka Mikoláša Růžičky si prišla užiť večer herečka Andrea Růžičková v šatách Denisy Dovala. Česko-Slovenský ples si tento rok nenechali ujsť aj herečky Michaela Maurerová a Denisa Pfauserová. Plesu sa tiež zúčastnilmódny návrhár Boris Hanečka, ktorý pripravil aj tento rok módnu kreáciu pre ambasádorku charity Luciu Hablovičovú a obliekol aj moderátorku večera, Moniku Hilmerovú.

Nechýbala Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, vicemiss Českej republiky 2009 Lucia Smatanová, Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová a Česká Miss Earth 2013 a moderátorka Monika Leová. Pozvanie prijali moderátorky Eva Perkausová a Gabriela Partyšová.

zväčšiť Zľava: L. Hablovičová, A. Verešová a E.... Foto: Peter Frolo
ples Zľava: L. Hablovičová, A. Verešová a E. Perkausová ako hostia Česko-Slovenského plesu.

Na plese bola možnosť prispieť na charitatívne účely zakúpením obrazov od autora Milana Sopku, ktoré poskytla Nadácia Art Heals The World Foundation. Hostia mali celý večer možnosť obdivovať aj unikátny diamantový šperk zo 14k zlata posádzaný rubínmi, smaragdmi a briliantmi z dielne kalifornskej značky Nialaya Jewelry, ktorý nakoniec svojou najvyššou ponukou získal jeden z hostí plesu a spolu s ňou aj titul najväčší gentleman a dobrodinec plesu.

zväčšiť Speváčka Beáta Dubasová s manželom  ako hostia... Foto: Peter Frolo
dubasová Speváčka Beáta Dubasová s manželom ako hostia Česko-Slovenského plesu.

Prítomní hostia prispievali aj po celý večer do tradičnej charitatívnej pokladničky. Tento rok putovala podpora z rúk oboch ambasádoriek charity Česko-Slovenského plesu Martiny Šmukovej a Lucie Hablovičovej na konto Nadačného fondu Be Charity Báry Nesvadbovej, ktorého poslaním je dlhodobo podporovať choré či inak znevýhodnené osoby a ich rodiny. Deviaty ročník Česko-Slovenského plesu je plánovaný na 11. februára 2023 opäť v pražskom Obecnom dome.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko-slovenský ples

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....