Krásna Jessica Biel uviedla nový seriál! Z tej premeny odpadnete a trailer vyzerá mrazivo

Nie je to len pekná tvárička, ktorou môže herečka Jessica Biel upútať. Pozornosť dokáže strhnúť aj hereckým talentom. Najnovšie ho predvádza v miniseriáli Candy podľa skutočnej udalosti.

11.05.2022 00:00
Jessica Biel Foto: ,
Herečka a producentka Jessica Biel na premiére miniseriálu Candy. Sprevádzal ju manžel Justin Timberlake.
debata

Známa hollywoodska herečka stvárnila v miniseriáli, ktorý mal slávnostnú premiéru v pondelok večer, Candy Montgomeryovú – manželku a matku v domácnosti, ktorá mala 41 ranami sekerou zabiť svoju dobrú kamarátku a susedku Betty Goreovú. V súdnom procese však bola Candy Montgomery napokon oslobodená a seriál zachytáva udalosti veľmi verne a najmä na základe súdnych dokumentov.

Herečky Jessica Biel (vľavo) a Melanie Lynskey...
Na premiére sa objavil aj herec Pablo Schreiber.
+3Herečka a producentka Jessica Biel na premiére...

Už dávnejšie sa objavili paparazzovské zábery, ktoré zachytávali Bielovú ako hlavnú hrdinku s vizážou z 80-tych rokov. Premena krásky prebehla s naozaj ukážkovým výsledkom, na utorňajšej premiére sa však už 40-ročná Biel objavila so svojou typickou hrivou, oslnivým líčením a v ležérnom komplete bielej farby od Giambattistu Valliho.

Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
662902370 Herečka Jessica Biel ako Candy Montgomery pri nakrúcaní seriálu Candy.

Po herečkinom boku, samozrejme, nechýbal ani jej manžel – spevák Justin Timberlake, ktorý Bielovú podporil aj v úlohe výkonnej producentky 5-dielneho seriálu z produkcie HULU.

Jessica Biel, účesy, 2010 Čítajte viac Dievčenský cop, zvodná hriva aj smiešna trvalá! 11 účesov jubilantky Jessicy Biel, ktoré (ne)chce každá žena

Ďalšie úlohy v projekte stvárnila herečka Melanie Lynskey, jej skutočný manžel – herec Jason Ritter či herci Pablo Schreiber alebo Raul Esparza a Timothy Simons. Viac si pozrite v galérii.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vražda #súdny proces #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...