Štíhla ako prútik, s úsmevom od ucha k uchu! Rebel Wilson si užila premiéru svojej novinky

Zobudiť sa z kómy po dvadsiatich rokoch a vrátiť sa na strednú, aby ste si vydobyli status obľúbenej a najlepšej povzbudzovačky? Nuž, taký osud čaká v novom filme herečku Rebel Wilsonovú. Na premiére sa zabávala aj so svojimi mladšími kolegami.

12.05.2022 00:00
Rebel Wilson Foto: ,
Herečka Rebel Wilson na premiére novinky Senior Year. V kreácii Jason Wu.
debata

Austrálska rodáčka je hlavnou hviezdou novej komédie z produkcie streamovacej platformy Netflix, filmu Senior Year, ktorý prináša zaujímavú zápletku. Ako 37-ročná hrdinka, čerstvo prebudená z kómy, sa známa blondínka vracia na strednú školu a snaží sa získať si uznanie a popularitu, ktorú mala ešte v časoch pred nehodou, ktorá ju uvrhla do umelého spánku.

Herečka Rebel Wilson na premiére novinky Senior...
Herečka Angourie Rice na premiére novinky...
+3Herečka Alicia Silverstone na slávnostnej...

Slávnostné premietanie sa však podobne ako samotný film nieslo v dobrej nálade. S Wilsonovou ako hlavnou hviezdou pred objektívmi. Plavovláska, ktorú si svet ešte dobre pamätá ako zaoblenú dámu, sa predviedla v smaragdovoze­lených šatách Jason Wu. Tie opäť nechali vyniknúť jej zoštíhlené a vyformované krivky, ktoré sa hviezde podarilo docieliť viac ako rokom tvrdého tréningu.

Barbie Ferreira Čítajte viac Konfekčná veľkosť 42 a viac? Slávne dámy vyzerajú špičkovo aj s plnšími tvarmi, inšpirujte sa nimi

Na akcii sa po jej boku objavil aj herec Justin Hartley, inak známy najmä zo seriálového hitu This is us. Popri svojich „rovesníkoch“ sa však Wilson dobre zabávala aj s mladšími kolegami – hercami, ktorí stvárnili vo filme stredoškolákov. Novinka Senior Year je naplánovaná na 13. mája ako ťahák pre divákov streamovacej platformy a očakáva sa, že bude mať veľký úspech u viacgeneračného publika.

Rebel Wilson si získala popularitu už pred pár rokmi v rozličných filmových komédiách – asi najviac do pamäte vstúpila séria Ladíme. Okrem hrania vo filme a komických stand-upov sa herečka venuje aj moderovaniu. Naposledy napríklad sprevádzala vyhlásením cien BAFTA v Londýne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vek #netflix #Rebel Wilson

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...