Deti ich zbožňujú! Kate s Williamom si užívali chvíle s najmenšími, v Škótsku im však chýba...

Rodičov v sebe nezaprú. Ani fakt, že s deťmi im to naozaj ide. Vojvodkyňa Kate a jej manžel, princ William, počas návštevy Škótska vyrazili aj do jednej z tamojších škôl.

12.05.2022 06:05
Britain Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge v spoločnosti detí počas návštevy St. John's Primary School v škótskom Glasgowe.
debata

Trojnásobní rodičia, ktorí spoločne vychovávajú synov – princa Georga a Louisa a dcérku – princeznú Charlotte – sa stretli so skupinkou detí rôzneho veku a ich rodičmi v priestoroch St. John’s Primary School. Momentky, ktoré vznikli v školskom zariadení, hovorili za všetko.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v spoločnosti...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa počas návštevy...

Usmiata a spokojná Kate sa zhovárala s deťmi, len 10-mesačného chlapčeka menom Saul si vzala do náručia a štebotala si s ním akoby to bol jej vlastný potomok. Na princovi Williamovi bolo tiež jasne vidieť, že sa v ňom ozývajú otcovské inštinkty. Sediac na zemi spoločne s deťmi odložil vážnosť svojich titulov aj funkcie a prispôsobil sa detskému tempu aj hravosti v rámci aktivít, ktoré sa škola rozhodla členom kráľovskej rodiny prezentovať.

Princ William počas návštevy St. John's... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Britain Royals Princ William počas návštevy St. John's Primary School v škótskom Glasgowe.

Zaujímavosťou je, že počas návštevy Škótska sa z vojvodkyne a vojvodu z Cambridge stávajú držitelia iných šľachtických titulov. V tejto časti Veľkej Británie im totiž podľa rozhodnutia kráľovnej prislúcha titul grófa a grófky zo Strathearnu. Titul získali ešte počas svadobného dňa – teda pred bezmála jedenástimi rokmi, keď im rozhodnutím kráľovnej Alžbety II. pribudli hneď tri rozličné tituly – posledným z nich sú tituly baróna a barónky Carrickfergusových.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Ďalší signál, že v nej vidia budúcu kráľovnú? Vojvodkyňa Kate prekvapila - aha, s kým vyrazila za povinnosťami

Vojvodkyňa Kate s manželom sa deň pred návštevou Glasgowa objavili aj na návšteve Manchesteru, kde si uctili pamiatku obetí teroristického útoku, ku ktorému došlo pred pár rokmi na koncerte speváčky Ariany Grandeovej a pri ktorom zahynulo 22 osôb.

Päť rokov po tragickej udalosti položili manželia kvety pri novom pietnom mieste – Glade of Light, pričom Kate a William otvorili pamätník len dva týždne pred piatym výročím. Pôvabná Kate zaujala aj detailom, ktorý zdobil jedno z jej zápästí – viac čítajte tu.

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vojvodkyňa Kate #princ William #škôlka #Škótsko #titul #mall.tv

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...