Premena americkej krásky na ikonickú sexbombu? Každé ráno dostala mega-prsia a parochňu!

Ešte predtým než existovali sociálne siete, sa sláva tvorila naozaj rôznymi spôsobmi. Jeden z nich určite objavila aj dáma menom Angelyne, ikona hollywoodskych bulvárov z 80-tych rokov, o ktorej vznikol nový seriál. Zaujme niekoľkými vecami.

13.05.2022 00:00
671396064 Foto:
Herečka Emmy Rossum ako slávna ikonická osobnosť Los Angeles známa ako Angelyne, ktorú herečka stvárnila v novom seriáli.
debata

V prvom rade asi treba hovoriť o hlavnej predstaviteľke – herečke Emmy Rossumovej, ktorá sa zároveň stala aj výkonnou producentkou miniseriálu z produkcie platformy Peacock.

Hnedovláska, ktorú svet televíznych fanúšikov azda najviac pozná z hitového seriálu Shameless, sa totiž zmenila doslova na nepoznanie. Rola živej bábiky Barbie, blondínky s masívnou natupírovanou parochňou a silikónovým dekoltom, za ktorým sa obrátili azda všetky oči na ulici, bola pre 35-ročnú Rossumovú skutočnou hereckou výzvou. Vizuálnou, ale určite aj mentálnou a talentovou.

Herečka a výkonná producentka Emmy Rossum...
Herec Hamish Linklater a jeho manželka Lily Rabe.
+4Herecké kolegyne Molly Ephraim (vľavo) a Emmy...

Pre postavu Angelyne (mimochodom, dámy, ktorá stále žije a v jej ružovom športiaku ju sporadicky vídať v uliciach Los Angeles) sa musela herečka najprv nechať každé ráno maskovať hodiny, aby sa jej podoba čo najviac priblížila hviezde šteklivých bilboardov. Následne potom išlo aj o priblíženie sa k jej prejavom, chôdzi, fyzickej schránky a vyžarovaniu.

zväčšiť Herečka Emmy Rossum prišla na premiéru v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Emmy Rossum prišla na premiéru v šatách Versace. Herečka Emmy Rossum prišla na premiéru v šatách Versace.

Ako naznačuje trailer k projektu, Rossum vydala zo seba maximum. Pri porovnaní so zábermi herečky v skutočnom živote, je to určite najmä premena, ktorá vyráža dych. Americká kráska pritom svoj nový projekt aj s kolegami predstavila pred pár dňami práve v Los Angeles. Samozrejme, s ružovou fotostenou a športiakom, ale tentoraz už so svojou pôvodnou farbou vlasov a v sexy kreácii Versace.

Julia Roberts Čítajte viac Premena Julie Robertsovej v novom seriáli? Ukážková! A to ste ešte nevideli jej kolegu, Penn vyrazí dych

Rossum sa už dávnejšie vyjadrila, že svoj nový charakter si absolútne zamilovala. „Je to, ako keby Marilyn Monroe namiešali s punkovou bábikou Barbie z 80. rokov a dávkou spirituality nového veku. Je priekopníčkou, podvodníčkou, vizionárkou, originálnou influencerkou, živým umeleckým dielom,“ komentovala pred pár mesiacmi, keď projekt prvýkrát propagovala.

Výsledok si možno už čoskoro budete môcť pozrieť na niektorej zo streamovacích platforiem, ktoré spolupracujú s televíziou Peacock. U nás si zatiaľ môžete pozrieť aspoň galériu z premiéry a spomenutý trailer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #projekt #Emmy Rossum #sexbomba #Angelyne

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...