Pri nich sa chradnúť ani nedá! Laurinová aj Brožová predstavili kultový muzikál, žiarili obe

V rodnom Česku sú dobre známe obe - nielen ako obľúbené a populárne herečky, ale tiež ako príťažlivé dámy. Ani pribúdajúci vek na tom nič nemení. Kateřina Brožová a Sabina Laurinová to potvrdili na nedávnej akcii.

13.05.2022 00:00
Kateřina Brožová Foto:
Herečka Kateřina Brožová sa objavila na akcii Noc na Karlštejně na pražskej Plovárne.
debata

Čerstvo jubilujúca Laurinová, ktorá okrúhlu päťdesiatku oslávila v polovici apríla, sa na podujatí venovanej muzikálu Noc na Karlštějne objavila v romantických zelených šatách s jemným kvetinovým vzorom. Nechýbal jej sympatický úsmev a všetkému kraľovala nenútená úprava.

Prítomnosť Laurinovej nebola náhodná. Herečka známa napríklad z rozprávok Zdeňka Trošku (ako princezná Eufrozína) sa totiž objaví v spomenutom muzikáli Noc na Karlštějne, ktorý sa vracia vo vynovenom obsadení. Chýbať, samozrejme, nebude slávny hit Karla svobodu Lásko má, já stůňu. Súčasťou predstavenia v rámci Scény na Občanské plovárně budú aj herci ako Petr Štěpánek, Petr Vondráček, Marek Vašut či Bohuš Matuš a ich pôvabné kolegyne ako Monika Absolonová alebo už v úvode spomenutá Kateřina Brožová.

zväčšiť Herečka Sabina Laurinová na podujatí Noc na... Foto: foto CNC: Marek Patek / CNC / Profimedia
Sabina Laurinová Herečka Sabina Laurinová na podujatí Noc na Karlštejně.

Blondínka, ktorú majú vo veľkej obľube aj slovenskí diváci, sa rovnako predviedla v stredu popoludní neďaleko rieky Vltavy v dobrej nálade a s očarujúcim lookom. Dnes 54-ročnej Brožovej by len málokto tipoval tento vek.

Anna Geislerová Čítajte viac Geislerová ako prezidentka vyzerá fakt elegantne. Ale štýl bokom, hľadá lásku!

Mladistvý vzhľad okrem jej zaručuje nielen pôvabná tvár, ale aj udržiavaná figúra. Tú ešte zvýraznila v jednoduchých džínsových šatách, ktoré zvýraznili jej štíhly driek a ženské krivky. Bývalá partnerka politika Borisa Kollára bude aj pre divákov novinky určite jedným z ťahákov.

Ktorej dáme to viac pristalo na oficiálnom predstavení Noci na Karlštějne? Zahlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predstavenie #muzikál #Sabina Laurinová #Kateřina Brožová

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....