Premiéra v podaní Megan Foxovej? Bábika, ale s poriadne napumpovaným dekoltom!

Spája ich spoločný vzťah v súkromí, ale vyskúšali si aj profesionálnu spoluprácu. Jej výsledok, film Good Mourning, prezentovala dvojica Megan Fox a Machine Gun Kelly na slávnostnej premiére.

16.05.2022 00:30
Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly Foto:
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly na slávnostnej premiére novinky Good Mourning.
debata

Hudobník a herec dorazil do prostredia priestorov The London Hotel v západnom Hollywoode vo výraznom pánskom obleku sýtoružovej farby s potlačou ruží. Pozornosť si však uchmatla aj jeho polovička, herečka Fox, s ktorou sa pred časom zasnúbili. Niekdajšia hviezda hitu Transformers si pre slávnostný večer vzala na seba trblietavé šaty v ružových odleskoch. Pozornosť pútal jej bujný a zvýraznený dekolt a celkový sexy imidž – vyzerala tak trošku ako provokatívna bábika.

Video

VIDEO: Megan Fox na slávnostnej premiére Good Mourning.

Snímku Good Mourning, ktorú uvedú do vybraných amerických kín od 20. mája, pred časom priniesla dvojica aj na filmový festival do Berlína. Tam sa však tmavovláska rozhodla vyhnúť červenému kobercu, čo vyvolalo rozličné dohady.

Vysvetlili sa pomerne rýchlo, žiadna hádka či kríza medzi partnermi sa nekonala – Machine Gun Kelly s 35-ročnou mamou troch detí si to hneď po premietaní namierili do jedného z berlínskych podnikov. Na americkej pôde sa však už Megan promovaniu novinky nevyhla.

662179443 Čítajte viac Fakt sa na to vykašľala? S milencom priniesli do Berlína nový film, Megan Fox však vyšla von až po premiére!

Počas štvrtkového večera v západnom Hollywoode zaujal ešte jeden fakt – ten súvisel práve s extravagantným hudobníkom. Po príchode na červený koberec si totiž priamo pred zrakmi fotografov a hostí zapálil jointa (pravdepodobne s marihuanou).

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Megan Fox #vzhľad #dekolt #Machine Gun Kelly #mall.tv

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...