Hviezdy Stranger Things predstavili novú sériu! Brown prišla s frajerom Bon Jovim, Harbour ako šťastný ženáč

Konečne sa dočkali! Fanúšikovia seriálu Stranger Things majú dôvody na radosť, počas uplynulého víkendu sa konala slávnostná premiéra dlhoočakávanej štvrtej série.

16.05.2022 07:06
Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru... Foto: ,
Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru aj v spoločnosti priateľa Jakea Bongioviho.
debata

Na akcii v Los Angeles nemohli chýbať hrdinovia hitového projektu z produkcie Netflixu a celkom jasne bolo vidieť rozdiel medzi tým, keď sa v roku 2016 konala premiéra prvej série a aktuálnou projekciou. Herecké hviezdy čakali stovky fanúšikov aj fotografov – premiérový večer bol pompéznou akciou s veľkolepým červeným kobercom aj luxusnou módou.

Herečka Millie Bobby Brown prišla na premiéru v...
Speváčka Lily Allen pózuje fotografom.
+12Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott...

Podobný rozdiel, ktorý sa ráta na šesť rokov, sa dá pozorovať aj u hlavnej detskej (dnes už dospelej) ženskej hrdinky v podaní Millie Bobby Brownovej. Z malého plachého dievčatka s veľkým hereckým talentom je dnes mladá žena, zjavne smerujúca k objavovaniu vlastnej sexuality a zvodných lookov. V kreácii z dielne Louis Vuittton s plavými vlasmi takmer po pás nemohla pôsobiť odlišnejšie od Millie s dievčatka s krátkymi vlasmi a v baletných šatách s conversami, ktoré si na seba vzala v roku 2016.

zväčšiť Speváčka Lily Allen, jej manžel David Harbour a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lily Allen, jej manžel David Harbour Speváčka Lily Allen, jej manžel David Harbour a ich dcéry Marnie a Ethel Cooperové na premiére štvrtej série Stranger Things.

Brownovú, ktorej sa podarilo stať azda najvyhľadávanejšou herečkou z detského osadenstva hviezd Stranger Things, sprevádzal na akcii jej partner – Jake Bongiovi, inak syn speváka Jona Bon Joviho. Dvojica začala randiť už v lete minulého roka a zdá sa, že ich vzťah je zatiaľ trvácny. Pred objektívmi pôsobili ako hrdličky.

pjimage Čítajte viac Z plachej školáčky je hotová sexy siréna! Hviezda Stranger Things a jej premeny? Pozrite si ich s nami

Neboli jediným zamilovaným párikom. Partnerku si na červený koberec priviedol napríklad aj Gaten Matarazzo, ďalší z detských predstaviteľov. Debut na červenom koberci ako ženáč však zažil počas uplynulého víkendu aj herec David Harbour. Ten sa totiž medzi nakrúcaním tretej a štvrtej série stihol oženiť s britskou speváčkou Lily Allenovou. Na akciu dorazili spoločne aj s jej dvoma dcérami, ktoré si Harbour adoptoval.

Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott Mackinlay Hahn. Herečka Winona Ryder a jej manžel Scott Mackinlay Hahn.

Samozrejme, chýbať nemohla ani herečka Winona Ryder či Maya Hawke, inak dcéra herečky Umy Thurmanovej, alebo herci Charlie Heaton, Natalia Dyer alebo Dacre Montgomery. Všetky tieto známe tváre sa vracajú vo štvrtej sérii, ktorá vraj zodpovie na veľa otázok. Naznačila to aspoň Millie Bobby Brown na návšteve v talk-šou Jimmyho Fallona. „Prinesieme veľa odpovedí a tiež veľa smiechu a veľa sĺz,“ uviedla. Premiéra prvej časti seriálu je naplánovaná na 27. mája.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Winona Ryder #Stranger Things #Millie Bobby Brown #David Harbour

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...