Móda z cien Billboard: Na prsiach zlaté nálepky a na nohách? (Nielen) táto dáma pútala pozornosť

Hoci hlavná sezóna výročných cien je už za nami, jeden veľkolepý večer sa predsa len uskutočnil. Počas minulého víkendu rozdali v americkom Las Vegas ceny Billboard Music Awards. Červený koberec bol opäť plný uhrančivej módy.

16.05.2022 09:45 , aktualizované: 12:14
Doja Cat Foto: ,
Speváčka a raperka Doja Cat prišla na vyhlásenie cien v kreácii Schiaparelli Haute Couture.
debata

Dámy zastupujúce súčasnú hudobnú brandžu sa nenechali zahanbiť a na nedeľňajšie udeľovanie cien pod taktovkou prestížneho magazínu Billboard sa mnohé z nich vystrojili naozaj neprehliadnuteľne. Nechýbal sexepíl, zvádzanie, ale ani elegancia či variácie na princeznovskú romantiku.

Anitta v modeli z kolekcie Fendace, spolupráce...
Speváčka Florence Welch v šatách z dielne Gucci.
+22Dixie D'Amelio sa objavila v kreácii Off-White.

Spomedzi prítomných dám však jednoznačne kraľovala speváčka a raperka Doja Cat. Okrem toho, že si domov odnášala niekoľko cien, bola to aj jej garderóba, ktorá okamžite upútala zraky divákov aj objektívy. Doja si vzala na seba model z dielne Schiaparelli Haute Couture – trúfla si na róbu s priehľadným živôtikom, no nie na odhalené poprsie ako modelka na móle v Paríži.

Doja Cat a jej obuv na cenách Billboard Music... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2022 Billboard Music Awards - Arrivals Doja Cat a jej obuv na cenách Billboard Music Awards.

Bradavky jej chránili zlaté prsné nálepky (podobne ako pred pár týždňami modelke Care Delevingnovej na červenom koberci MET Gala). V prípade speváčky zaujal celkový styling. Vyzerala trochu ako z divadelnej hry, no stále išlo o výnimočný odevný kus. A pozornosť na seba strhla aj obuvou. Lodičky totiž mali tvar ľudskej nohy natretej zlatou farbou. Skrátka, takto sa to robí, aby vás nik neprehliadol.

Doja Cat Čítajte viac Rihanna či Dua Lipa? Dámy, pozor... nová megastar má talent a nebojí sa provokovať

Podobný strih šiat predviedla na červenom koberci aj herečka Megan Fox, ktorej model s odhalenými ramenami a výstrihom pochádzal z dielne dizajnéra Davida Komu. Fox sa zladila s partnerom Machine Gun Kellym, ktorý si zase vzal na seba pánsky oblek s ostňami. Kým ona mala na ramenách flitrami a krištálmi vyšívané kvetiny, on bol tŕňom, ktorý ju „ochraňoval“.

Prehliadnuť počas slávnostného večera nešlo ani raperku Meghan Thee Stallion. V minikreácii z dielne Mugler predviedla ukážkové krivky a pôsobila tak trošku ako exotickáý brušná tanečnica. Akurát s odhalenými nohami.

Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej snúbenec Machine Gun Kelly. Herečka Megan Fox (v šatách David Koma) a jej snúbenec Machine Gun Kelly.

Relatívne decentný model zvolila na slávnostný večer televízna a internetová celebrita Kylie Jenner. Hoci, ak ste sa pozreli bližšie, išlo o rafinovú hru so vzorom a potlačou. Na šatách Thoma Browna sa totiž objavilo torzo ženského tela. Hviezda z klanu Kardashianovcov vzala pritom na slávnostný večer do spoločnosti aj partnera Travisa Scotta a dokonca ich dcérku Stormi. Možno aj to bol dôvod, prečo si mama obliekla elastický model šiat zahaľujúcich celé telo aj s dlhými rukávmi.

zväčšiť Televízna a internetová celebrita a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2022 Billboard Music Awards - Arrivals Televízna a internetová celebrita a podnikateľka Kylie Jenner a jej partner Travis Scott.

Veľkú premiéru na červenom koberci potom mala aj kreácia z dielne Fendace, teda spoločnej kolekcie ateliérov Fendi a Versace. Tú si obliekla na seba brazílska megastar Anitta – stavila na sexepíl kreácie z drobných kovových plieškov, do ktorých bol votkaný vzor obráteného písmena F. Ďalšie známe osobnosti a ich módu si pozrite v našej bohatej galérii.

Video

VIDEO: Meghan Thee Stallion a jej odvážne šaty na cenách Billboard Music Awards.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Schiaparelli #Billboard Music Awards #Mugler #Kylie Jenner #Meghan Thee Stallion #Doja Cat #Anitta #mall.tv #Fendace

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...