Veď bola skoro ako nahá! Ale pohľad na krásnu Evu nepôsobí zúfalo, pozrite sa...

Slávnostný štart filmového festivalu v Cannes sa nezaobišiel bez prítomnosti slávnych filmových tvárí, ale aj celebrít, ktoré síce možno až tak nebodujú hereckým umením, ale ich prítomnosť je zaručenou pastvou pre oči.

18.05.2022 09:59
692190421 Foto:
Herečka Eva Longoria na zábere z filmového festivalu v Cannes.
debata (1)

Asi skôr ten druhý prípad sa bude týkať herečky a producentky Evy Longorie – americkej krásky s latino krvou v žilách, ktorá do mesta na Francúzskej riviére prichádza pravidelne ako ambasádorka známej kozmetickej značky.

Deepika Padukone (vľavo) a herečka a režisérka Rebecca Hall Čítajte viac Krásne porotkyne aj Zelenskyj s odkazom, že diktátor prehrá! Začal sa festival v Cannes

Hoci v marci oslávila brunetka 47. narodeniny, žiaden ostych či decentné kreácie od nej čakať netreba. Práve naopak. Bývalá hrdinka seriálového hitu Zúfalé manželky bola tou najsexi dámou na červenom koberci. A asi aj najodhalenejšou.

Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Influencerka Emilia Schule pózuje fotografom na...
+32Herečka Lashana Lynch pózuje fotografom v...

Šaty z dielne značky Alberta Ferretti pôsobili na červenom koberci mimoriadne zvodne, ale ich „silu“ odtajnili už momentky pri západe slnka nad Cannes, keď sa Longoria pohla z hotela smerom ku Grand Palais Cinema. Transparentná látka na nahom tele, len rafinované našité volániky a aplikácie, ktoré skrývali tie najintímnejšie partie – Longoria kráčala pred objektívmi a pôsobila akoby si na nahé telo obliekla iba tenučkú čiernu kreáciu, ktorej úlohou je vyraziť ostatným dych.

Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta Ferretti. Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta Ferretti.

O tom, že sa herečke podarilo zaujať, niet pochýb. Obstála aj v zástupe ďalších hereckých kolegýň a hviezd, ktoré prišli v prvý festivalový deň uviesť slávnostne otvárací film Final Cut.

Na červenom koberci v utorok večer, samozrejme, nechýbali ani členky medzinárodnej poroty, medzi nimi žiarila najmä Rebecca Hall či Noomi Rapace, alebo tváre z influencerskej scény. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Eva Longoria #móda #Cannes 2022 #Alberta Ferretti

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...