Cruise s Top Gun ovládol Cannes na nebi! Na zemi to bolo bruško slávnej modelky a (ne)podarené šaty!

V znamení Toma Cruisa a nového filmu Top Gun s prívlastkom Maverick sa niesla stredajšia slávnostná premiéra na filmovom festivale v Cannes. Nebo nad červeným kobercom nezostalo prázdne.

18.05.2022 21:09
Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner... Foto: ,
Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers.
debata (1)

Zdá sa, že tvorcovia a producenti pokračovania známeho filmu z roku 1986 sa rozhodli podporiť svoju novinku naozaj veľkolepými prostriedkami. V tomto prípade spoluprácou s francúzskou letkou, ktorá vo formácii preletela nad červeným kobercom a festivalovým kinom a za obdivu a potlesku hviezd a hostí farbami opísala v nebi francúzsku trikolóru. Objektívy zachytili v tomto momente spokojného Cruisa, ako urobil gesto rukou, že sa to naozaj podarilo.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

Samozrejme, hollywoodska star a jej prítomnosť (spoločne s početným tímom kolegov a krásnou Jennifer Connellyovou v róbe Louis Vuitton) nebola jediným magnetom večera. Na červenom koberci sa vystriedalo niekoľko desiatok známych žien, modeliek, herečiek či influenceriek.

zväčšiť Tom Cruise (v strede) s kolegami - zľava: Greg... Foto: SITA/AP, Petros Giannakouris
Tom Cruise (v strede) Tom Cruise (v strede) s kolegami - zľava: Greg Tarzan Davis, Keleigh Sperry, Linda Bruckheimer, Jennifer Connelly, riaditeľ festivalu Cannes Thierry Fremaux herec Jon Hamm sledujú letku French Alpha Jets Patrouille de France, ktorá preletela nad červeným kobercom v Cannes.

Spomenúť je určite nutné brazílsku topmodelku Adrianu Limu, ktorú neprehliadol nik. Okrem dominancie čiernej farby na jej róbe Balmain to bolo totiž vypuklé tehotenské bruško, ktoré odhalila veľmi odvážne a predviedla svetu. Dotknúť sa ho však mohol len jej partner a otec dieťaťa – producent André Lemmers.

692190421 Čítajte viac Veď bola skoro ako nahá! Ale pohľad na krásnu Evu nepôsobí zúfalo, pozrite sa...

Medzi modelkami sa objavila v stredajší večer aj krásna Grace Elizabeth či bývalá tvár Victoria's Secret Jasmine Tookes v žltej róbe Tony Ward Couture. Ani jedna z dám však nemohla konkurovať očarujúcej Elle Fanningovej. Herečka a hviezda kozmetického sponzora stavila na róbu Armani Privé, ktorá takmer kopírovala tón jej pokožky, akurát bola bohato pošívaná krištálmi a tak to vyzeralo, akoby sa v nich Elle vykúpala.

Herečka Elle Fanning vyzerala očarujúco v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Elle Fanning vyzerala očarujúco v kreácii Armani Privé. Herečka Elle Fanning vyzerala očarujúco v kreácii Armani Privé.

Popri vydarených večerných róbach (nájdete ich v galérii) sa však objavili aj modely, povedzme, diskutabilné. Jedným z nich bola určite kreácia Dolce & Gabbana, v ktorej sa predviedla herečka a bývalá Miss World Aishwarya Rai Bachchan.

Ako vyzerala jej (ne)vydarená voľba? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #novinka #móda #Tom Cruise #Adriana Lima #Elle Fanning #Aishwarya Rai #Top Gun: Maverick #Cannes 2022

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...