Vojvodkyňa Kate opäť zastúpila kráľovnú! To naozaj? Trúfla si na farbu, ktorá pripomína...

Bez kráľovnej, ale zato s najobľúbenejšou členkou britskej kráľovskej rodiny sa v stredu uskutočnilo tradičné sprístupnenie kráľovských záhrad v Londýne pre verejnosť. Prišli stovky ľudí.

19.05.2022 07:02
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na tradičnej Royal Garden Party v záhradách Buckinghamského paláca v Londýne.
debata

Podujatie, ktoré sa koná každoročne a ktoré v minulosti osobne navštevovala aj britská panovníčka, sa tentoraz nieslo „pod taktovkou“ jej najmladšieho syna, princa Edwarda, jeho manželky Sophie a tiež vojvodkyne Kate, manželky princa Williama.

Asi už tušíte, že to bola práve Kate, trojnásobná mama a dáma, pochádzajúca z ľudu, ktorá vyvolala medzi pozvanými hosťami záujem a nadšenie. Mnohí sa jej chceli prihovoriť, niektorí sa snažili získať spoločnú fotografiu. Na jednotlivých záberoch vidieť, ako manželku britského následníka trónu obklopili desiatky hostí a že Kate mala naozaj „napilno“.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge pózuje s jednou z...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
+3Britský princ Edward sa zúčastnil na Royal...

Štyridsaťročná vojvodkyňa, oblečená vo výraznej koralovej ružovej kreácii Emilia Wickstead, sa svojim povinnostiam venovala s úsmevom a bezmála polhodiny. Na pohľad prívetivú a spokojne pôsobiacu Kate zdobil tentoraz aj elegantný klobúčik – v rámci bontónu bolo vidieť klobúky na hlavách dám takmer všade. Zaujímavosťou je, že odtieň šiat, ktoré mala na sebe, sa nápadne ponášal na farbu ruží, ktoré sú pomenované na počesť kráľovnej Alžbety II. Zdalo sa, že cieľ bol jasný – byť tou najvýraznejšou „kvetinou“ v kráľovskej záhrade.

Britain Royals Čítajte viac Ale veď to je... kráľovná! Alžbeta II. poriadne prekvapila - prišla, kde ju nečakali!

Niektorí zástupcovia médií však zároveň pripomenuli, že tradičné otvorenie kráľovských záhrad Buckinghamského paláca bolo aj príležitosťou, aby sa so zástupcami verejnosti stretla britská panovníčka – 96-ročná Alžbeta II. Napriek tomu, že posledné dni sa objavila na viacerých podujatiach – naposledy napríklad prekvapivo v stanici Paddington na otvorení novej linky metra, ktorá nesie jej meno – tak tentoraz prenechala povinnosti iným členom rodiny. Kráľovnú zastúpil práve jej syn, jeho manželka a obľúbená Kate.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, Tristan Fewings
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na tradičnej Royal Garden Party v záhradách Buckinghamského paláca v Londýne. O stretnutie s ňou bol veľký záujem.

Viacerí odborníci sa zhodujú, že kráľovná stále viac oficiálnych povinností prenáša do rúk svojej rodiny. Minulý týždeň to bolo napríklad otvorenie zasadnutia parlamentu, ktorým poverila syna Charlesa. Ten sa momentálne nachádza na oficiálnej návštevy Kanady aj s manželkou, vojvodkyňou Camilou. Od kráľovnej Alžbety II. sa však očakáva, že sa zúčastní na niekoľkých oficiálnych podujatiach, ktoré pripomínajú jej 70 rokov na tróne a ktoré sú plánované na obdobie medzi 2. až 5. júnom.

VIDEO: Vojvodkyňa, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #záhrada #buckinghamský palác #Kráľovná #mall.tv

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....