Dáma za milión! Krásna Sklenaříková ozdobila Cannes, stavila na totálny hit a tisícku diamantov

Od čias, čo sa preslávila ako modelka a v 90-tych rokoch patrila medzi najvyhľadávanejšie krásky na parížskych mólach, sa rodáčka z Brezna Adriana Sklenaříková objavuje na filmovom festivale v Cannes. Posledné roky mala pauzu, aj pre materskú dovolenku, na ktorú sa sústredila. Teraz sa však vrátila naozaj vo veľkom štýle.

19.05.2022 10:00
Adriana Ohanian Sklenaříková Foto:
Slovenská topmodelka Adriana Ohanian Sklenaříková na druhom slávnostnom večere počas festivalu v Cannes. Prišla na premiéru filmu Top Gun: Maverick. V kreácii Yanina Couture.
debata

Slávna plavovláska, ktorá už roky žije mimo Slovensko, dorazila v stredu večer na slávnostnú premiéru filmu Top Gun: Maverick. Pozvaná bola ako hosť jedného zo sponzorov akcie – luxusného klenotníckeho domu Mauboussin – čo napokon potvrdzovali aj luxusné šperky. Set náušníc na jej ušiach a náramku na zápästí bol zdobený stovkami drahých kameňov (viac tu). Dohromady išlo o viac ako tisícku diamantov, čo v celkovom súčte robí poriadnu sumu. Hovoriť o tom, že Sklenaříková bola v stredajší večer „dievča za milión“ teda nie je prehnané.

zväčšiť Slovenská topmodelka Adriana Karembeu na druhom... Foto: L.Urman / Starface / Profimedia
Adriana Karembeu Slovenská topmodelka Adriana Karembeu na druhom slávnostnom večere počas festivalu v Cannes. Prišla na premiéru filmu Top Gun: Maverick. V kreácii Yanina Couture.

Neboli to však len klenoty, ktoré na známej Slovenka zaujali. Bývalá hviezda značky Victoria's Secret si na seba obliekla model ostroružových šiat z dielne značky Yanina Couture, čím na seba upútala zjavnú pozornosť. Farba je neprehliadnuteľná a tiež je absolútnym hitom sezóny. Identický odtieň totiž pred pár mesiacmi prezentovala značka Valentino a postavila na ňom takmer celú svoju novú kolekciu.

Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers. Čítajte viac Cruise s Top Gun ovládol Cannes na nebi! Na zemi to bolo bruško slávnej modelky a (ne)podarené šaty!

Posledné týždne sa teda nesú v znamení intenzívnej ružovej na červených koberoch a stavili už na ňu mnohé svetoznáme celebrity. Zhodou okolností v rovnaký večer prišla v rovnakej farbe, no kreácii priamo od Valentino, aj americká herečka Katherine Langford.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa deshkeh.design (@deshkeh.design)

Slávnostná premiéra filmu Top Gun. Maverick s Tomom Cruisom, ktorý je pokračovaním hitu z roku 1986, bola plná hviezd. Hollywoodskych, ale aj domácich – francúzskych a európskych. Neprehliadnite našu bohatú galériu, kde ich všetky nájdete.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #šperky #Valentino #diamanty #Adriana Sklenaříková #ružová #milión #Cannes 2022

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...