Smiem, vaša výsosť? Cruise galantne viedol za ruku vojvodkyňu Kate! Hotový bol z neho aj princ William

Ak mal niekto pocit, že premiéru filmu Top Gun aj s prítomnosťou francúzskej letky máločo prekoná, už o deň neskôr musel byť poriadne prekvapený. Londýnska premiéra bola vskutku kráľovská!

19.05.2022 21:57
Britain Top Gun Maverick Premiere Foto: ,
Vojvodkyňa Kate kráča na filmovú premiéru v sprievode herca Toma Cruisa.
debata (1)

V metropole Veľkej Británie sa necelých 24 hodín po premietaní filmu na Francúzskej riviére uskutočnila veľkolepá premiéra snímky, ktorá je pokračovaním známeho hitu z roku 1986. Z hlavných hrdinov v podstate zostal len Tom Cruise, no kultovosť Top Gun je taká veľká, že aj po viac ako 35 rokoch je obrovským ťahákom. Dokonca aj pre členov kráľovskej rodiny.

Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis...
Britská herečka Hayley Atwell prišla podporiť...
+17Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry.

Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate – práve oni dvaja boli tí najprestížnejší hostia štvrtkovej premiéry amerického filmu v Londýne. Asi nie náhodou, keďže obaja princovia – William aj Harry majú vojenský letecký tréning a sú veľkými fanúšikmi lietadlových strojov. Na momentkách, ktoré zhotovili reportéri, sa zdalo, že William a Tom Cruise si okamžite padli do oka a „do reči“. Dvojica s úsmevom diskutovala a princ sa údajne veľmi živo zaujímal o detaily z nakrúcania aj podrobnosti toho, na akých modeloch sa nakrúcalo.

zväčšiť Princ William vyzeral, že si s hercom Tomom... Foto: SITA/AP, Dan Kitwood
Britain Top Gun Maverick Premiere Princ William vyzeral, že si s hercom Tomom Cruiseom veľmi dobre porozumel.

Samozrejme, pozornosť na seba strhla aj jeho pôvabná polovička. Vojvodkyňa Kate stavila na minimalistický model atramentovomodrej róby s bielym pruhom látky na živôtiku. Šaty od Rolanda Moureta zvýraznili jej štíhlu udržiavanú figúru, úprava bola veľmi decentná, no ukážková. Trojnásobná mama na červenom koberci žiarila a tentoraz si skrátka prišli aj hollywoodske hviezdy. Kate nemala konkurenciu.

Tehotná topmodelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers. Čítajte viac Cruise s Top Gun ovládol Cannes na nebi! Na zemi to bolo bruško slávnej modelky a (ne)podarené šaty!

Očarený ňou zjavne bol aj spomenutý Tom Cruise, ktorý sa správal veľmi galantne a budúcej briskej kráľovnej pomáhal do schodov. Milé však bolo, že ani jeden z členov britskej kráľovskej rodiny sa nezdržiaval len v spoločnosti hlavnej hviezdy filmu – teda Cruisa. Objektívy ich zachytili v rozhovoroch s herečkou Jennifer Connellyovou či hercami Jonom Hammom a Milesom Tellerom. Ten zjavne vojvodkyňu aj dobre rozosmial.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge sa zhovárajú s Milesom Tellerom a Jennifer Connellyovou z filmu Top Gun: Maverick.

Účasť kráľovského páru je prvou veľkou premiérou od minuloročnej jesennej premiéry bondovky Nie je čas zomrieť, kam sa tiež prišli manželia pozrieť spoločne. Vojvodkyňa Kate vtedy v zlatých šatách vyzerala naozaj úchvatne. Viac fotografií z aktuálnej premiéry si pozrite vyššie. Neprehliadnite ani našu galériu z premietania filmu Top Gun: Maverick v Cannes. Viac galérií a odkazov nájdete dolu.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #princ William #premiéra #Tom Cruise #Top Gun: Maverick

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...