Za pár hodín trojo šiat, Sklenaříková sa v Cannes mení na divu. Nohy má ešte stále na guinnessovku!

Nie jeden, ale hneď dva večery za sebou dostala pozvanie na slávnostný červený koberec a večernú premiéru v rámci festivalu v Cannes známa slovenská rodáčka. Adriana Sklenaříková sa zmenila na čiernu "labuť".

21.05.2022 00:00
Adriana Sklenaříková Foto:
Topmodelka Adriana Sklenaříková na premiére filmu Armageddon Time v Cannes.
debata

Znie to možno príliš poeticky, ale prirovnať takto módnu kreáciu z dielne Yanina Couture, v ktorej rodáčka z Brezna dorazila na premietanie filmu Armageddon Time, nie je celkom prekvapivé. Blondínka sa obliekla do bielej saténovej sukne s rozparkom a naznačenou vlečkou, ktorú doplnilo bolerko pošívané čiernym perím. Samozrejme, ani tentoraz nechýbali luxusné šperky. Slovenská topmodelka, ktorá kedysi dobyla svet svojím dekoltom a dlhými nohami, siahla znovu po klenotníckej značky Mauboussin.

Topmodelka Jasmine Tookes v kreácii Zuhair...
Brazílska modelka Alessandra Ambrosio si na...
+14Julia Roberts oblečená v smokingu Louis Vuitton...

Program známej krásky, ktorá minulý rok v septembri oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny, bol pritom v rámci festivalových aktivít tiež pomerne nabitý. Za necelých 48 hodín totiž modelka a ambasádorka Červeného kríža stihla dve veľké premiéry (stredajšiu aj štvrtkovú), ale tiež fotenie v rámci benefície pre Global Gift Foundation – neziskovej organizácie, ktorá pomáha deťom a ženám v sociálnej núdzi. (Pozrite si Adrianu v ostroružovej kreácii na červenom koberci)

Adriana Ohanian Sklenaříková Čítajte viac Dáma za milión! Krásna Sklenaříková ozdobila Cannes, stavila na totálny hit a tisícku diamantov

Ku Sklenaříkovej sa pripojila aj herečka Eva Longoria, ktorá je v Cannes už od jeho štartu. Pri spoločnom fotení bolo celkom jasne vidieť, prečo mala kedysi Slovenka zápis v Guinnessovej knihe rekordov. Ten sa vtedy týkal dĺžky jej nôh a pri porovnaní s ďalšími dvoma dámami dostali fotografi aj jasný dôkaz. Adriana sa pritom obliekla do trblietavého nohavicového overalu, ktorý ešte zvýraznil jej dlhočizné modelkovské nohy.

zväčšiť Adriana Sklenaříková sa zúčastnila na fotení... Foto: Jacques BENAROCH / Sipa Press / Profimedia
Adriana Sklenaříková Adriana Sklenaříková sa zúčastnila na fotení benefičnej akcie Global Gift Gala v Cannes.

Posledné roky (aj vďaka pandémii) strávila Adriana Ohanian Sklenaříková najmä v domácom prostredí a tiež v spoločnosti dcérky Niny. Tá prišla na svet v roku 2018, modelka sa stala matkou tesne pred päťdesiatkou, no všetko prebehlo bez komplikácií a spoločne s manželom André Ohanianom sa dočkali spoločného potomka.

Sasha Luss Čítajte viac Ruská kráska prišla len v trblietavej sieti! Pod ňou? Hostia v Cannes videli všetko

V minulosti bola Adriana vydatá za známeho futbalistu Christiana Karembeua, ktorého priezvisko ešte zvyknú používať (najmä) francúzske médiá, keďže práve s ním sa kedysi modelka najviac v krajine galského kohúta preslávila.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.
Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Influencerka Emilia Schule pózuje fotografom na...
+32Herečka Lashana Lynch pózuje fotografom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #benefícia #couture #Adriana Sklenaříková #labuť #mall.tv #Cannes 2022

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...