Dve modelky s prívlastkom super, rozdiel 25 rokov! Ich súboj v Cannes? Krásou ohúrila viac...

Hoci hlavnou náplňou filmového festivalu sú, samozrejme, filmy, bez krások by to nešlo. Na sobotňajšom programe sa v rámci večernej premiéry objavili aj dve slávne modelky - zástupkyne dvoch rôznych generácií.

23.05.2022 12:00
Carla Bruni Foto: ,
Bývalá supermodelka a prvá dáma Francúzska Carla Bruni prišla v šatách z dielne Celine.
debata

Obe dámy spája fakt, že ich zvyknú označovať aj slovkom supermodelky. Prvá z nich sa pýšila týmto titulom ešte začiatkom 90-tych rokov a jej tvár dnes asi pozná každý. Carla Bruni totiž nezostala len v tieni svojich niekdajších úspechov na mólach, presadila sa ako speváčka, skladateľka a pôsobila aj ako prvá dáma Francúzka. Popri tom všetkom však zostala aj krásnou ženou, ktorá je magnetom pre objektívy. Inak tomu nebolo ani v Cannes.

Topmodelka a aktivistka Anja Rubik v kreácii...
Peter Elkind (vľavo) a Ethan Hawke spoločne...
+7Herečka Tilda Swinton v kreácii Alaia.

Bruni dorazila na červený koberec vo fialových šatách s krištálikmi od značky Celine a ozdobená šperkmi – bol to však najmä jej svieži vzhľad a pôvab, ktorým uchvátila. Rodáčka z talianskeho Turína má pritom podľa rodného listu 54 rokov, no azda len málokto by jej podobný vek tipoval. V prospech očarujúcej päťdesiatničky hrala aj jej schopnosť pózovať ako absolútna profesionálka. Konieckoncov, dlhé roky ju to živilo.

zväčšiť Topmodelka Toni Garrn pózuje na premietaní... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2022 Triangle of Sadness Red Carpet Topmodelka Toni Garrn pózuje na premietaní filmu Triangle of Sadness v Cannes.

Druhou dámou, ktorá ešte na prelome svojho tínedžerského veku a dospelosti stihla raketový úspech a tiež triumf na módnom Olympe, je nemecká rodáčka Toni Garrn. Svet si ju, samozrejme, pamätá aj ako partnerku Leonarda DiCapria, ale plavovláska si zvládla kariéru vybudovať aj sama. V Cannes je už niekoľko dní na pozvanie jedného zo značkových sponzorov. Nie však sama, ale so svojím manželom Alexom Pettyferom.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Za pár hodín trojo šiat, Sklenaříková sa v Cannes mení na divu. Nohy má ešte stále na guinnessovku!

Dvojica sa objavila na sobotňajšom večernom premietaní, pričom si tiež dokázala uchmatnúť svoju dávku pozornosti. Narozdiel od Bruniovej však 29-ročná Toni stavila na originálnejší večerný look – pánsky nohavicový oblek s našívanými krištáľmi od značky Off-White. Tlmený a omnoho striktnejší bol aj hladký účes jej medových vlasov, krásna tvár, dokonalé líčenie a šperky však dodávali Garrnovej hviezdny punc.

Dve slávne dámy zo sveta módy nemohli pôsobiť odlišnejšie a predsa každá z nich má právo na pochvalu aj uznanie za festivalový look. Vy si môžete vybrať vlastnú favoritku v našej ankete a nezabudnite si preklikať aj staršie galérie z diania v Cannes.

Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre...
Protestujúca dáma na červenom koberci v Cannes...
+15Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio.
Topmodelka Jasmine Tookes v kreácii Zuhair...
Brazílska modelka Alessandra Ambrosio si na...
+14Julia Roberts oblečená v smokingu Louis Vuitton...
Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.
Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Influencerka Emilia Schule pózuje fotografom na...
+32Herečka Lashana Lynch pózuje fotografom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelky #Toni Garrn #Carla Bruni #Cannes 2022

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...