Večné mladá? Sharon Stone sa o to pokúša, nedeľňajšie Cannes si podmanila aj 'striptízom'

Forever Young - názov známej piesne z 80-tych rokov, ale aj názov nového filmu režisérky Valerie Bruni Tedeschi, ktorá ho predstavila na filmovom festivale v Cannes. V preklade znamená Večne mladý/á.

22.05.2022 21:27
Sharon Stone Foto: ,
Herečka Sharon Stone predviedla na premiére filmu Forever Young hneď dve svoje podoby. V kreácii Dolce & Gabbana.
debata

Ktohovie, či to bola zhoda náhod, alebo dobre plánovaný ťah tvorcov festivalového diania a rozvrhu prítomných hviezd – práve na premiéru súťažnej snímky, ktorú vytvorila jedna z piatich ženských režisérok tohtoročnej hlavnej súťažnej sekcie, prišla hollywoodska diva Sharon Stone.

Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Česká modelka Eva Herzigová na filmovom...
+27Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...

Niekdajšia hrdinka erotického hitu Základný inštinkt a sexidol síce prekročila už pred pár rokmi šesťdesiatku, jej prezentácia na spoločenských podujatiach má však stále príchuť veľkého hollywoodskeho teátra. Aj s jej povestným sexepílom, ktorý ku dnes 64-ročnej Američanke patrí.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Za pár hodín trojo šiat, Sklenaříková sa v Cannes mení na divu. Nohy má ešte stále na guinnessovku!

Jej prítomnosť na Azúrovom pobreží, samozrejme, vyvolala rozruch a Sharon sa o to postarala nielen samotnou prítomnosťou, ale aj voľbou večerného looku. Veľkolepá róba s výrazným porcelánovým modro-bielym vzorom brala dych svojou prepracovanosťou aj dekoratívnosťou.

zväčšiť Herečka Sharon Stone absolvovala priamo na... Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sharon Stone Herečka Sharon Stone absolvovala priamo na červenom koberci menšiu premenu outfitu.

Aby toho nebolo málo, herečku na červený koberec sprevádzali dvaja urastení fešáci. A tí sa napokon postarali aj o „striptízový“ moment večera, hviezdu totiž vyzliekli. Áno, znie to odvážne, ale faktom je, že Sharon prišla len o masívnu bálovú sukňu, ktorú jej páni odopli z driekovej časti šiat a následne odniesli nabok. Aby sa hollywoodska star mohla pohodlne prejsť pred fotografmi v druhom outfite večera.

zväčšiť Portugalská topmodelka Sara Sampaio v... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Sara Sampaio Portugalská topmodelka Sara Sampaio v spoločnosti Mohammeda Al Turkiho.

Tento moment už v nedeľu večer neprekonalo naozaj nič a platí to aj s prihliadnutím na vysokú koncentráciu domácich hviezd a krások ako Carla Bruni (mimochodom, sestra režisérky Valerie Bruni Tedeschi) či Virginie Efira alebo Clotilde Courau a Melanie Laurent. Pozornosti sa im, samozrejme, dostalo. Rovnako ako krásnym modelkám ako Sara Sampaio či Lorena Rae. Akurát nie takej masívnej.

Julia Roberts Čítajte viac Toto je armagedon s oscarovými kráskami! Julia Roberts sa vyzbrojila klenotmi za milióny

Medzi hosťami nedeľňajšieho premietania sa objavila aj známa aj česká rodáčka. O koho išlo? Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Sharon Stone #Dolce & Gabbana #modelka #Eva Herzigová #režisérka #Carla Bruni #Cannes 2022

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...