Nevesta v mini, potetovaný ženích, sestry ako talianske vdovy! Portofino zažilo svadbu roka s Kardashiankami

Najprv to bola len svadba "rýchlovka". Členka televízneho klanu Kourtney Kardashian povedala áno Travisovi Barkerovi v Las Vegas pár hodín po vyhlásení Grammy. Dalo sa však čakať, že taký obrad dvojici stačiť nebude.

24.05.2022 00:00
693592221 Foto:
Nevesta Kourtney Kardashian a jej manžel Travis Barker - áno si povedali v letovisku Portofino.
debata (3)

A ani nestačil. Počas uplynulého víkendu sa totiž uskutočnila už ich „druhá“, tentoraz omnoho pompéznejšia svadba – spoločne s členmi rodiny, celebritnými priateľmi a výdatným zástupom médií. Dejiskom bolo vychýrené Portofino – milované letovisko smotánky a celebrít z celého sveta, pričom priestory pre všetkých svadobčanov poskytli dizajnéri Dolce & Gabbana – obrad sa konal v ich vile L'Olivetta. Následne sa svadobčania presunuli do zámku Castello Brown.

Kim Kardashian prichádza v šatách Dolce &...
Khloe Kardashian si k šatám Dolce & Gabbana...
+2Nevesta Kourtney Kardashian a jej manžel Travis...

O tom, že ide o celebritnú svadbu, nebolo pochýb už deň predtým. Do Portofina sa zlietli paparazzovia a tiež početný zoznam hostí. Následne pricestovali aj jednotlivé členky rodiny. Pozornosť, samozrejme, pútala najmä Kim Kardashian, ktorá sa v obklopení ochranky prešla uličkami mestečka a vyvolala poriadny ošiaľ. Chvíľa nevesty prišla o pár hodín neskôr.

Štyridsaťdvaročná Kourtney, ktorá je mamou troch detí (má ich s bývalým manželom Scottom Disickom), si vybrala pomerne neortodoxný svadobný model. Jej svadobné šaty totiž tvorila saténová minikreácia s čipkovanou výšivkou a korzetom. To, čo dizajnéri Dolce & Gabbana ušetrili na dĺžke šiat, však prešlo do svadobného závoja. Ten meral niekoľko metrov a neveste ho pomáhali niesť dvaja asistenti, keď kráčala po schodoch pred svadobný oltár postavený v záhrade spomenutej vily. Závoj zdobila výšivka ikony svätej Márie.

Video

VIDEO: Takáto bola svadba Kourtney Kardashianovej v Portofine.

Pod taktovkou Dolce & Gabbana sa niesla potom aj garderóba takmer celého zvyšku rodiny. Nevestine sestry, Kim Kardashian a Khloe Kardashian, stavili na čierne modely šiat z tylu a šifónu v typických postavu zvýrazňujúcich strihoch. Sestry Kendall a Kylie Jennerové volili rovnaký model úzkych šiat s florálnym motívom. Nevestu k oltáru priviedla mama Kris Jenner, ktorá sa obliekla do šiat s bohatými dekoratívnymi detailmi v pieskovo-zlatistej farbe.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Ženích, známy svojím rockerským imidžom a množstvom tetovaní, sa tiež hodil do luxusného smokingu, pričom ho prišli podporiť mnohí kolegovia a kamaráti. V zozname svadobných hostí sa objavil napríklad hudobník Machine Gun Kelly a jeho partnerka Megan Fox. Samozrejme, celý obrad bol zachytávaný aj kamerami a objektívmi. A nielen tými paparazzovskými.

Kim Kardashian Čítajte viac Splnil sa jej sen! Do bikín na obálke šla aj Kardashianka. Výsledok? Dychberúci...

Slávna rodina síce pred časom skončila so svojou šou Keeping up with Kardashians, aby ju znovu obnovila na obrazovke platformy HULU. Tam sa objavia aj zábery z veľkolepého svadobného dňa. Vy si môžete pozrieť priebeh aj v našom bezmála trojminútovom videu vyššie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Dolce & Gabbana #Kim Kardashian #nevesta #Travis Barker #Kourtney Kardashian #Portofino #mall.tv

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...