Úchvatná Naomi v Cannes popiera zákony času! Má však tvrdú konkurenciu - manželku slávneho Francúza

Slávna modelka Naomi Campbell má od uplynulej nedele 52 rokov. Keď sa v pondelok večer postavila na červený koberec v Cannes, mnohým sa to mohlo javiť ako hotový zázrak prírody.

24.05.2022 07:45
Naomi Campbell Foto: ,
Topmodelka Naomi Campbell zvolila na festivalový červený koberec odvážnu kreáciu Valentino Haute Couture.
debata (2)

Rodáčka z Londýna sa zúčastnila na slávnostnej premiére súťažného filmu Decision to leave (Rozhodnutie odísť). V jej prípade však rozhodne platí, že ak modelky chodia do dôchodku okolo tridsiatky, ona by nikam odchádzať nemala.

Campbellovej podoba bola očarujúca a mimoriadne zvodná – kráska si obliekla čierny model šiat pošívaný perím z dielne Valentino Haute Couture. Po bokoch provokatívne vykúkali obliny poprsia a jej tvár vyzerala akoby si jej čas ani nedotkol. V zástupe desiatok krásnych žien, ktoré každý večer zdobia festivalovú plochu na pózovanie, jednoznačne vynikala.

Herečka a členka poroty Deepika Padukone sa...
Herečka a členka poroty Rebecca Hall v kreácii...
+24Herečka Sharon Stone v smaragdovozelenej róbe...

V pondelňajší večer sa však nekonala jedna očakávaná premiéra, ale rovno dve. Po snímke od juhokórejského režiséra Park Chan-Wooka nasledoval totiž nový film Davida Cronenberga. Má pomerne hviezdne obsadenie, no najviac pozornosti v ňom púta hollywoodska herečka Kristen Stewart a jej francúzska kolegyňa Lea Seydoux. Nechýbala ani jedna, obe potvrdili svoju povesť filmových dív, keď sa objavili na červenom koberci v šatách Louis Vuitton (Lea) a Chanel Haute Couture (Kristen).

zväčšiť Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Kristen Stewart... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Lea Seydoux (vľavo) a Kristen Stewart Herečky Lea Seydoux (vľavo) a Kristen Stewart spoločne pózujú fotografom. Jedna v kreácii Louis Vuitton, druhá v modeli Chanel Haute Couture.

Početnú filmovú delegáciu potom doplnili aj ďalšie celebrity a medzi nimi bola neprehliadnuteľná napríklad modelka Tina Kunakey, manželka herca Vincenta Cassela. Nebolo to asi zhoda náhod, že jej look tiež pochádzal z dielne ateliéru Valentino Haute Couture. Šaty z talianskeho módneho domu patria tento rok medzi to najkrajšie, čo sa dá na festivale vidieť. Tina stavila na róbu bez ramienok s bielymi rukavičkami, ktoré dodávali jej vzhľadu „hepburnovský“ nádych. Výrazná ostrozelená farba šiat však zároveň celú old-school glamour estetiku povyšovala a osviežovala.

Sharon Stone Čítajte viac Večné mladá? Sharon Stone sa o to pokúša, nedeľňajšie Cannes si podmanila aj 'striptízom'

Možno aj šaty z rovnakej dielne a modelingová profesia zvádzajú k porovnávaniu s Naomi Campbellovou. Hoci Kunakey nikdy nedosiahla také medzinárodné úspechy ako jej o tri dekády staršia kolegyňa, jedno sa musí nechať – krásou a sexepílom jej konkuruje na plnej čiare.

Na červenom koberci nechýbali v pondelok večer ani očarujúce porotkyne, ktorých podoba býva tiež magnetom. V prípade Rebeccy Hallovej išlo o trblietavú zlatú kreáciu Prada a jej kolegyňa Deepika Padukone sa obliekla do modelu Louis Vuitton.

zväčšiť Herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 Crimes of the Future Red Carpet Herec Vincent Cassel a jeho manželka Tina Kunakey v kreácii Valentino Haute Couture.

Druhý večer za sebou sa medzi hosťami objavila aj hollywoodska diva Sharon Stone, ktorej patril predovšetkým nedeľňajší večer. Ten pondelkový sa niesol v znamení ďalšej róby od Dolce & Gabbana a ukážkového večerného looku.

Ďalšie dámy ako Sara Sampaio, Alina Baikova či Maggie Gyllenhaal alebo Ana Girardot nájdete v našej galérii so všetkými vyššie spomenutými. Dolu sa nachádza zoznam doterajších galérií z festivalu v Cannes.

Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Česká modelka Eva Herzigová na filmovom...
+27Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Topmodelka a aktivistka Anja Rubik v kreácii...
Peter Elkind (vľavo) a Ethan Hawke spoločne...
+7Herečka Tilda Swinton v kreácii Alaia.
Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre...
Protestujúca dáma na červenom koberci v Cannes...
+15Brazílska topmodelka Alessandra Ambrosio.
Topmodelka Jasmine Tookes v kreácii Zuhair...
Brazílska modelka Alessandra Ambrosio si na...
+14Julia Roberts oblečená v smokingu Louis Vuitton...
Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.
Herečka Eva Longoria prišla v kreácii Alberta...
Influencerka Emilia Schule pózuje fotografom na...
+32Herečka Lashana Lynch pózuje fotografom v...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Sharon Stone #Naomi Campbell #Lea Seydoux #Tina Kunakey #Cannes 2022

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...