Úsmevy na perách, pery na prsiach, láska hviezd aj krása žien! Tak sa v Cannes slávi 75-ka

Herci aj režiséri, scenáristi či producenti - zástupcom filmovej brandže patril utorňajší večer na festivale v Cannes. Nielen im - aj samotnému festivalu. Tento rok si totiž pripomína 75 rokov od svojho vzniku.

24.05.2022 20:38
debata
Herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 The Innocent Red Carpet Herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne Cadieu v kreácii Loewe.

Slávne podujatie na francúzkom azúrovom pobreží potvrdilo svoju povesť najhviezdnejšej akcie sezóny – medzi hosťami utorňajšieho ceremoniálu, ktorý bol spojený aj s premietaním filmu The Innocent, sa totiž objavili herecké hviezdy z rôznych kútov planéty.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart v kreácii...
Topmodelka Bella Hadid.
+30Modelka a motivátorka Maye Musk v kreácii...

Podporu filmovému sviatku prišli vyjadriť bývalí víťazi, či už Zlatej palmy alebo jednotlivých hereckých kategórií, na červený koberec sa tiež vrátili hviezdy nového filmu Davida Cronenberga, snímky Crimes of Future, ktorá mala premiéru v pondelok. Fotografi sa tak znovu mohli pozerať na pôvabnú Kristen Stewartovú v kreácii Chanel, jej zvodnú kolegyňu Leu Seydouxovú v modeli Louis Vuitton či ich mužských kolegov Vigga Mortenssena a Scotta Speedmana.

zväčšiť Herec Norman Reedus a jeho životná partnerka -... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Norman Reedus a jeho životná partnerka - herečka Diane Kruger Herec Norman Reedus a jeho životná partnerka - herečka Diane Kruger pózujú fotografom na oslavách 75. výročia festivalu Cannes, ktoré sa spojili s premiérou filmu The Innocent.

Červený koberec sa stal aj oslavou filmovej lásky, teda aby sme boli presní – nie lásky, ktorá sa odohráva na filmovom plátne, ale ktorá vzplanula medzi kolegami. Prekvapením bola spoločná účasť nemeckej krásky Diane Krugerovej, ktorú sprevádzal jej životný partner Norman Reedus. Dvojica sa zriedkavo ukazuje na spoločenských akciách, tentoraz urobili výnimku a vyzerali očarujúco. Najmä nemecká blondínka v pompéznej červenej róbe Oscar de la Renta.

Sharon Stone Čítajte viac Večné mladá? Sharon Stone sa o to pokúša, nedeľňajšie Cannes si podmanila aj 'striptízom'

Podobne obmedzené sú momenty, keď sa pred fotografov spolu postavia herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne Cadieu. Aj táto dvojica si však užívala utorňajší večer v Cannes v romantických gestách, nežných objatiach, s úsmevmi na perách a perami na prsiach. Áno, čítate správne – lepšie je však vidieť. Očarujúca Jeanne si totiž obliekla veľmi originálny model šiat Loewe, ktorý v dekolte tvoril odliatok pier.

zväčšiť Zľava: Herec Scott Speedman, herečka Kristen... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Scott Speedman, herečka Kristen Stewart a herec Tom Sturridge Zľava: Herec Scott Speedman, herečka Kristen Stewart a herec Tom Sturridge spoločne na červenom koberci v Cannes.

Slávne páry na narodeninovej oslave festivalu zastúpil aj domáci režisér Michel Hazanavicius s manželkou Berenice Bejo, ktorej róba tiež budila pozornosť. Išlo totiž o trblietavý elastický overal, ktorý doplnila bálová aranžovaná sukňa z červenej látky. Model vznikol v dielni Alexis Mabille Couture.

Narodeninové oslavy si však nepýtajú len gratulácie a spomenutú lásku. Mali by byť aj krásne. A o krásu sa v neposlednom rade postaral zástup známych modeliek. Ich koncentrácia bola v utorok večer azda vôbec najvyššia z doterajších večerných premiér. Prišli tie najväčšie ikony súčasnej módy – viac krásnych žien si pozrite na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Cara Delevingne #Diane Kruger #oslava #jubileum #Jake Gyllenhaal #páry #Bella Hadid #Jeanne Cadieu #Cannes 2022

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...