Bez manžela, ale v prítomnosti princa! Očarujúca Amal Clooney hviezdou gala večera

Charitatívne podujatie pod hlavičkou princa Charlesa, Prince's Trust Awards, dostalo nádych hollywoodskeho lesku, keď sa na červenom koberci objavila Amal Clooney.

30.05.2022 00:00
Britain Prince's Trust Foto: ,
Amal Clooney a jej mama počas podujatia Prince's Trust Awards.
debata

V londýnskom divadle Royal Drury Lane, kde sa podujatie konalo, krásnu tmavovlásku sprevádzala jej mama, Baria Alamuddin. Manžel Amal, George Clooney, po jej boku tentoraz chýbal.

Princ Charles a Amal Clooney počas podujatia...
 Amal Clooney a jej mama počas podujatia...
+2Princ Charles a moderátorka  Kate Garraway,...

Vychytená odborníčka na ľudské práva dorazila pred objektívy v červených kvetinových šatách bez ramienok. Farba šiat korešpondovala s výrazným rúžom na perách krásnej čiernovlásky, ktorá sa aj po 40-ke pýši krásnou štíhlou postavičkou. Očarenie pri stretnutí s manželkou slávneho herca a režiséra neskrýval ani princ Charles, ktorý ju na podujatí osobne privítal, rovnako, ako jej mamu.

clooney2007sam Čítajte viac V plnom nasadení! Clooney nakrúca v Austrálii, ale počkať... kde je krásna Amal?

Nielen Amal Clooney, ale aj ďalšie známe britské tváre sa stretli s princom na červenom koberci – populárna herečka seriálu Bridgerton Phoebe Dynevor či televízna moderátorka Fearne Cotton.

Organizáciu Prince's Trust Awards založil v roku 1976 princ Charlesom a podporuje mladých ľudí vo veku 11 až 30 rokov, ktorí sa v živote potýkajú s problémami, aby opäť naštartovali svoj život. Počas večera dostali mladí ľudia možnosť podeliť sa s pozvanými hosťami o svoje príbehy, kedy im práve spomínaná organizácia podala pomocnú ruku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ charles #Amal Clooney

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...