V Bratislave bez Toma Cruisea! Z premiéry Top Gun-u boli hostia aj tak nadšení, najviac Puskailer

Tom Cruise ako Maverick už stihol ohúriť Cannes aj Londýn, kde sa na premiére novinky Top Gun: Maverick ukázali aj princ William a vojvodkyňa Kate.

25.05.2022 12:00
Karin Haydu2 Foto:
Karin Haydu na premiére filmu Top Gun: Maverick.
debata

59-ročný herec poňal uvedenie svojho filmu veľkolepo a na svetovú premiéru priletel v helikoptére a pristál na lietadlovej lodi v San Diegu.

Legendárny Top Gun mal premiéru 12. mája 1986. Novinka s podtitulom Maverick sa tak dočkala uvedenia po dlhých 36 rokoch. Aktuálne už dorazila aj na Slovensko, svoju premiéru, hoci bez Cruisea a helikoptéry, mala snímka v jednom z bratislavských kín.

Karin Haydu na premiére filmu Top Gun: Maverick.
Iveta Malachovská na premiére filmu Top Gun:...
+5Gogo na premiére filmu Top Gun: Maverick.

Novinku, v ktorej si okrem Cruisea zahrali aj Jennifer Connelly, Monica Barbaro či Kara Wang si prišli v premiére pozrieť Iveta Malachovská, Vera Wisterová, Zuzana Vačková, Thomas Puskailer a ďalší.

zväčšiť Thomas Puskailer na premiére filmu Top Gun:... Foto: CinemArt
Puskailer2 Thomas Puskailer na premiére filmu Top Gun: Maverick.

„To bolo neskutočné! Tom Cruise dal úplne latku tak vysoko, ja neviem, ako to on môže ešte prekonať. Musíte si to ísť pozrieť, pretože všetci herci, všetky zábery boli priamo v kokpite. Bol to neskutočný zážitok, ja som s nimi lietal,“ opísal nadšený Thomas Puskailer.

Video
Zdroj: Profimedia

Tom Cruise, hlavný protagonista a producent filmu, chcel, aby bol film čo najautentickejší, preto sa sám naučil lietať na stíhačke a všetci herci-piloti absolvovali náročný výcvik, ktorý im umožnil natáčať za letu priamo v kokpite, nie na simulátore pred zeleným plátnom. „Ako dieťa som mal dva sny. Hrať vo filme a pilotovať lietadlo. Chceli sme divákom sprostredkovať pocit, akoby sedeli v stíhačke a tak sme sa vzniesli do vzduchu. V počítačovej animácii by to jednoducho nebolo ono,“ vysvetlil zanietený herec o zákulisí nakrúcania snímky.

Video
Herečka Jennifer Connelly a jej kolega...
Herečka Jennifer Connelly a jej kolega Tom...
+3Jennifer Connelly a  Tom Cruise na svetovej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Top Gun: Maverick

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...