Elvis ovládol Cannes! Prilákal brazílske krásky, Shakiru aj Kylie! Ale na vášnivé bozky mala právo iba...

Myslel si niekto, že nový film Top Gun bude tou najhviezdnejšou akciou tohtoročného Cannes? Tak potom sa zmýlil. Mesto na Francúzskej riviére si totiž podmanil Elvis. A nemal konkurenciu.

26.05.2022 07:17
Priscilla Presley a herec Austin Butler Foto: ,
Vdova po spevákovi Elvisovi Presleym Priscilla Presley a herec Austin Butler, ktorý si ho zahral v novom filme.
debata

Reč je, samozrejme, o novom filme austrálskeho režiséra Baza Luhrmanna – životopisnej snímke, ktorá vznikala pod supervíziou Priscilly Presleyovej, vdovy po legendárnom kráľovi rock'n'rollu a ktorá sa sústreďuje na jeho divoký, no výnimočný život. Luhrmann si do hlavnej úlohy vybral amerického herca Austina Butlera, ktorý síce nebol publiku neznámy, no až touto úlohou má našliapnuté na kariéru medzinárodnej megastar. Ako naznačujú prvé zábery, nielen rolou, ale aj hereckým výkonom a talentom.

Zľava: Natasha Bassett, Jerry Schilling,...
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
+38Manželia Jwan Yosef (vľavo) a Ricky Martin.

Popri Butlerovi a spomenutej dvojici Luhrmann a Presleyová do Cannes zavítalo kompletné herecké osadenstvo, v ktorom nechýba ani držiteľ Oscara Tom Hanks či herečky Olivia DeJonge alebo Natasha Bassett. Ich príchod na červený koberec bol veľkolepý, sprevádzaný pokrikmi fotografov a vejúcimi šatami vo vetre. Do kroku im hrala, samozrejme, elvisovská melódia.

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho partnera Austina Butlera. Oblečená v šatách Celine.

Pozornosť verejnosti a prítomných médií sa však zameriavala aj na hostí stredajšej premiéry. A veruže ich nebolo málo. Kráska za kráskou, supermodelka za supermodelkou sa striedali pred objektívmi.

Prišlo očarujúce brazílsko trio – Isabeli Fontana v kreácii Roberto Cavalli, sošná Izabel Goulart v róbe David Koma aj tehotná Adriana Lima v odhaľujúcich šatách a so spokojným partnerom. Modelkovské rady doplnili aj krásky Sara Sampaio a Winnie Harlow, ktoré obliekala značka Off-White, do kreácií z dielne BOSS sa potom navliekli sexy blondínky – Candice Swanepoel a Stella Maxwell.

Producent Andre Lemmers a jeho tehotná... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Producent Andre Lemmers a jeho tehotná partnerka - topmodelka Adriana Lima. Producent Andre Lemmers a jeho tehotná partnerka - topmodelka Adriana Lima.

Ani jednej z dám sa však nedostalo takej pozornosti ako americkej kráske Kaii Gerberovej. Dcéra slávnej Cindy Crawfordovej, ktorá má vlastnú kariéru poriadne raketovú a úspešnú, neprišla náhodou. Práve ona je totiž partnerkou hlavného predstaviteľa filmu Elvis – herca Austina Butlera. Úchvatná Kaia dorazila v minimalistickej červenej kreácii Celine, hoci najprv pózovala sama, po premiére sa už od Butlera neodtrhla. A ich bozky boli magnetom pre fotografov aj médiá.

Sophie Marceau Čítajte viac Bez konkurencie! Sophie Marceau predviedla figúru študentky, v novom filme aj úplne nahú

Slávnostná premiéra Elvisa prilákala na červený koberec aj niekoľko hudobných hviezd. Medzi nimi sa objavila napríklad Luhrmannova krajanka – austrálska diva Kylie Minogue v kreácii Versace, prišla tiež speváčka Shakira alebo spevák Ricky Martin. A formácia Maneskin, ktorá do filmu Elvis nahrala pesničku. Neskôr vystúpila aj na after-párty.

zväčšiť Herec Austin Butler a jeho partnerka Kaia... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Austin Butler a jeho partnerka Kaia Gerber Herec Austin Butler a jeho partnerka Kaia Gerber sa po premiére filmu Elvis neubránili nežnostiam.

Úchvatné looky na červenom koberci v stredu večer servírovala aj festivalové porotkyne. Herečka Noomi Rapace zaujala detailom červených rukavíc k pestrej kvetinovej róbe Dries van Noten, jej kolegyňa Rebecca Hall bola stelesnením francúzskej elegancie v kreácii Chanel Haute Couture. Najvýraznejší model však predviedla indická hviezda Deepika Padukone – išlo o róbu inšpirovanú najnovšou kolekciou Louis Vuitton.

Na premiéru Elvisa dorazila v stredu večer aj známa česká rodáčka. Chcete vedieť, ktorá? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #modelky #Adriana Lima #Tom Hanks #Petra Němcová #Izabel Goulart #Kaia Gerber #Baz Luhrmann #Rebecca Hall #Austin Butler #Cannes 2022 #Elvis

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...