Pokračovanie článku: Elvis ovládol Cannes! Prilákal brazílske krásky, Shakiru aj Kylie! Ale na vášnivé bozky mala právo iba...

zväčšiť Do Cannes dorazila aj česká modelka Petra Němcová. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Petra Němcová Do Cannes dorazila aj česká modelka Petra Němcová.

Reč je o Petre Němcovej, modelke a filantropke, ktorá je pravidelným hosťom v Cannes. Hoci pre pandémiu (ale aj materstvo) mala kratšiu pauzu, tentoraz sa vrátila na červený koberec v plnej paráde. Respektíve bielej večernej toalete, ktorá za ňou efektne viala pri chôdzi.

Natasha Poly Čítajte viac Ruská krása stopku v Cannes nedostala! Zjavila sa Nataša, aj vietor fúkal k jej službám

V jednom momente jej však spôsobila aj menšie faux pas, keď sa jej šaty zamotali medzi nohami a nevedela si ich chvíľu upraviť, aby ju mohli fotografi fotiť v ukážkovej podobe. To rýchlo napravil jeden z početných asistentov, ktoré kráskam na festivale s róbami pomáhajú.

Viac si pozrite v našej bohatej galérii. A keby ste obrázkov nemali dosť, kliknite ešte o stranu ďalej. Tam nájdete celý zoznam galérií z doterajšieho diania v Cannnes. A hneď v úvode aj trailer k filmu Elvis.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #modelky #Adriana Lima #Tom Hanks #Petra Němcová #Izabel Goulart #Kaia Gerber #Baz Luhrmann #Rebecca Hall #Austin Butler #Cannes 2022 #Elvis

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...