Súboj futbalových krások! Ronaldova Georgina verzus Lewandowska - teraz buďte múdri, ktorá žiarila viac?

Nielen spevácke a herecké hviezdy, modelky a zástupcovia sveta kinematografie sa zišli v stredu večer na premiére nového filmu o Elvisovi. Prilákal aj známe mená zo sveta futbalu. Hoci na ihrisku ich tak často nevidíte...

26.05.2022 08:31
France Cannes 2022 Elvis Red Carpet Foto: ,
Modelka a celebrita Georgina Rodriguez, partnerka futbalistu Cristiana Ronalda, v kreácii Ali Karoui.
debata

Teda, aby sme boli presnejší – na mysli máme dvojicu známych dám, partneriek ešte známejších a uznávaných futbalových hráčov. Jeden z nich, Poliak Robert Lewandowski sa v stredu večer prišiel pozrieť na premietanie novej snímky austrálskeho režiséra Baza Luhrmanna o kráľovi rock'n'rollu. Rovnakú pozornosť fotografov ako slávny športovec oblečený v bielom smokingu však po jeho boku pútala aj manželka Anna.

Zľava: Natasha Bassett, Jerry Schilling,...
Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.
+38Manželia Jwan Yosef (vľavo) a Ricky Martin.

Dlhonohá a štíhla rodáčka z poľskej Lodže nie je úplne klasickou futbalovou partnerkou. Nemá za sebou žiadne vrcholovú modelingovú kariéru, ani sa nesnaží tak úplne byť celebritou a influencerkou – hoci tomu sa už dnes nedá v podobnej pozícii veľmi ubrániť.

zväčšiť Futbalista Robert Lewandowski  a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska Futbalista Robert Lewandowski a jeho manželka Anna Lewandowska na premiére filmu Elvis.

Vášňou Anny Lewandowskej vždy bol šport, konkrétne karate. Na konte má dokonca niekoľko titulov z európskych aj svetových súťaží. Popri dennom športovaní sa tiež venuje zdravej výžive a vyštudovala odbor výživovej poradkyne. Dnes sa však viac venuje moderovaniu, má dokonca vlastnú líniu kozmetiky a, samozrejme, aj výživový program a poradenstvo.

Priscilla Presley a herec Austin Butler Čítajte viac Elvis ovládol Cannes! Prilákal brazílske krásky, Shakiru aj Kylie! Ale na vášnivé bozky mala právo iba...

Vo fialových trblietavých šatách boli neprehliadnuteľné jej pevné a vyšportované ramená. Anna Lewandowska však vyzerala očarujúco a najmä, so svojím sympatickým manželom aj veľmi spokojne. Dvojica si vraj po dlhšom čase užila večer bez detí, dvoch dcérok Klary a Laury.

Keď už bola reč o tom, ako asi vyzerá typická futbalová partnerka, potom druhá dáma by mohla byť jej absolútnym stelesnením. Reč je o Georgine Rodriguezovej, životnej partnerke Cristiana Ronalda. Aj ona sa objavila na elvisovskej premiére a ako to je v jej prípade zvykom, stavila na zvýraznenie sexy kriviek v róbe Ali Kaouri, rozparok a príťažlivé líčenie.

zväčšiť Modelka a celebrita Georgina Rodriguez,... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Georgina Rodriguez Modelka a celebrita Georgina Rodriguez, partnerka futbalistu Cristiana Ronalda, v kreácii Ali Karoui.

Kyprá brunetka z Argentíny začínala ako modelka, ale jej kariéra a svetová popularita vystrelila smerom nahor až po tom, čo sa objavila po boku portugalského futbalistu. Georgina žije obklopená luxusom, ktorý jej umožňuje okrem iného aj manželov príjem. Ona sama však pred časom vystupovala v televíznej dokušou z produkcie Netflixu, kde prezentovala svoj životný štýl aj súkromie. Vraj za slušnú sumu.

France Cannes 2021 France Red Carpet Čítajte viac Ronaldova Georgina išla s kožou na... premiéru v Cannes! Zatienila ju brazílska kráska

Na festival v Cannes dorazila na pozvanie jedného zo sponzorov, klenotníckeho domu, aby sa predviedla ako slávna tvár pred stovkami fotografov. Samotný Ronaldo však po jej boku chýbal – dvojica sa na podobných akciách spolu objavuje výrazne menej, keďže Georgina ich často vníma ako pracovnú aktivitu. Pri pohľade na spokojných manželov Lewandowských jej však možno trošku prišlo ľúto, že si večer v Cannes nemôže užiť aj s milovaným partnerom. Obe dámy, ale aj desiatky ďalších hostí nájdete v našej bohatej galérii vyššie.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #futbal #Robert Lewandowski #Georgina Rodriguez #Anna Lewandowska #Cannes 2022

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...