Aj Thor hrá občas druhé husle! Na premiére v Sydney bola hviezdou jeho krásna Elsa

Už niekoľko dní svet filmových fanúšikov žije najmä novým trailerom k štvrtému filmu o Thorovi. Jeho hlavný hrdina, Chris Hemsworth, však občas rád hrá aj druhé husle. Napríklad, keď ide o jeho pôvabnú manželku.

27.05.2022 00:00
debata

Herec sa ako garde objavil po boku španielskej herečky Elsy Patakyovej na slávnostnej premiére novinky Interceptor v austrálskom Sydney. Novinka je práve projektom, v ktorom hlavnú rolu stvárnila 45-ročná kráska. Jej slávny manžel ju neváhal prísť podporiť a ako Elsa prezradila, prácu na snímke jej doslova „nanútil“.

„Keď si prečítal scenár, hovorí mi: ‚Toto jednoducho musíš urobiť, bude to zábava, užiješ si to. Viem, ako máš rada podobný žáner filmov a aká zničená budeš, keď to dokončíte‘,“ citoval Patakyovej slová magazín Hola!. Výsledkom je, že drobná Španielka hviezdi v hlavnej úlohe akčnej snímky, kde stvárňuje bývalú armádnu profesionálku a predvádza množstvo náročných fyzických scén.

Na premiéru v Sydney dorazila trojnásobná mama Elsa v luxusných šatách s odhaleným chrbátom a predvádzala svoju vyšportovanú figúru. Pre šport a fyzické aktivity majú spoločnú vášeň s manželom. Zdá sa však, že aj pre „odhaľovanie“.

dempsey koláž Čítajte viac Hemsworth, Gosling a ďalší... Ako im pribúdajú roky, ich sexepíl raketovo rastie! Foto ako dôkaz

Toho sa zjavne dočkajú aj fanúšikovia spomenutej „thorovskej“ série z marvelovského univerza. Vo štvrtom filme s podtitulom Love & Thunder sa totiž objavuje scéna, v ktorej sa austrálsky svalovec a držiteľ titulu najsexi muž planéty objavuje celkom nahý, čo najmä na internete a vo virálnych videách spôsobilo hotový ošiaľ.

Trailer k filmu aj so slovenskými titulkami, v ktorom sa objaví tiež Natalie Portman či Tessa Thompson a Christian Bale, si môžete pozrieť nižšie.

Video

VIDEO: Trailer k novému Thorovi vyzliekol Hemswortha! Teda vlastne Russell Crowe

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #premiéra #Chris Hemsworth #trailer #Elsa Pataky

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...