Posledné bozky pre Cannes! S festivalom sa lúčili Andie Macdowell aj Diane Kruger

Vyhlasovaním cien sa v sobotu skončil 75. ročník medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

28.05.2022 22:27
France Cannes 2022 Awards Ceremony Red Carpet Foto:
Andie MacDowell na červenom koberci pred záverečným ceremoniálom festivalu v Cannes.
debata

O hlavné ocenenie Zlatá palma sa uchádzalo 21 snímok, napokon si ju z Cannes odniesol film Triangle of Sadness (Trojuholník smútku) švédskeho režiséra Rubena Östlunda.

zväčšiť Diane Kruger a Norman Reedus  na červenom... Foto: Joel C Ryan
France Cannes 2022 Awards Ceremony Red Carpet Diane Kruger a Norman Reedus na červenom koberci pred záverečným ceremoniálom festivalu v Cannes.

Hviezdami „posledného“ červeného koberca sa stali nielen pôvabné členky poroty ako Deepika Padukone, Jasmine Trinca či Rebecca Hall. Pozornosť objektívov na seba pritiahla krásna blondínka Diane Kruger, španielska hviezda Rossy de Palma či hollywoodska hviezda Andie MacDowell.

Diane Kruger a Norman Reedus  na červenom...
Rossy de Palma  na červenom koberci pred...
+13Anna Mouglalis  na červenom koberci pred...

Slávna nemecká rodáčka Diane Kruger (45), ktorú sprevádzal partner a otec jej 3-ročnej dcérky, herec Norman Reedus, stavila na metalickú róbu značky Ami Paris ozdobenú efektnou mašľou na zadnej strane šiat a vlečkou.

Andie Macdowell (64) sa pohrala nielen s róbou na slávnostný večer, ale aj s mejkapom. Počas večera stavila na smaragdovo zelené saténové šaty, ktoré skombinovala s čiernymi sandálikmi a jednoduchým zlatým náramkom. Zaujímavo pôsobilo najmä jej líčenie očí, ktoré zdobili smaragdové kryštáliky pod spodnou linkou.

zväčšiť Andie MacDowell  na červenom koberci pred... Foto: Joel C Ryan
France Cannes 2022 Awards Ceremony Red Carpet Andie MacDowell na červenom koberci pred záverečným ceremoniálom festivalu v Cannes.

Telo 39-ročnej herečky Gemmy Chan obopínali úzke šaty s korzetovým vrchným dielom bez ramienok a s výrazným rozparkom na boku. Členka poroty, herečka Deepika Padukone, stavila na ľahučkú bielu róbu Abu Jani Sandeep Khosla s bohato zdobeným dekoltom. Jej kolegyňa z poroty, Jasmine Trinca, volila šaty z dielne Prada.

zväčšiť Členka poroty  Deepika Padukone počas... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
France Cannes 2022 Awards Ceremony Členka poroty Deepika Padukone počas záverečného ceremoniálu festivalu v Cannes.

Festival tento rok prilákal na Riviéru zvučné mená, na červenom koberci sa počas uplynulých dní vystriedali najväčšie hviezdy Hollywoodu. Jednou z najsledovanejších premiér Cannes bola bezpochyby novinka v hlavnej úlohe s Tomom Cruisom, Top Gun: Maverick. V Cannes ho predstavil Cruise v spoločnosti ďalších hrdinov snímky, nechýbala jeho filmová láska, Jennifer Connelly.

Tehotná Adriana Lima bola neprehliadnuteľná v...
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+30Herec Glen Powell.

Červený koberec plný zvučných mien ponúkla aj novinka s názvom Forever Young režisérky Valerie Bruni Tedeschi. Objektívy upútali hviezdy ako Sharon Stone či Carla Bruni, ktorá je sestrou spomínanej režisérky.

Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...
Česká modelka Eva Herzigová na filmovom...
+27Michael Fassbender a jeho manželka Alicia...

Cannes tento rok poctila svojou prítomnosťou aj oscarová Julia Roberts, ktorá sa objavila na premiére snímky Armageddon Time. Popri slávnej Pretty Woman sa na červenom koberci tejto premiéry ukázali dámy ako Anne Hathaway či členky poroty Rebecca Hall a Deepika Padukone.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diane Kruger #Andie Macdowell #Cannes 2022

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...