Dinosaury sú späť. Aj hviezdy z prvého Jurského parku! Takto na premiére žiarila Dern

Svet sa dočkal ďalšieho dinosaurieho dobrodružstva. Aj do slovenských kín mieri snímka Jurský park: Nadvláda. Slávnostne ju uviedli v pondelok v Los Angeles s množstvom hviezd.

08.06.2022 00:00 , aktualizované: 14:42
LA Premiere of "Jurassic World Dominion" Foto: ,
Točili spolu prvý Jurský park, vrátili sa aj v tomto. Na snímke herečka Laura Dern a jej kolega Jeff Goldblum.
debata

Azda najväčším magnetom pre fanúšikov úplne prvého filmu a celej série je návrat hrdinov v podaní Laury Dernovej a Jeffa Goldbluma, ktorých doplní Sam Neill. Trio pôvodných hrdinov zo snímky, ktorá začiatkom 90-tych rokov prepísala históriu trikov a počítačovej animácie, síce nebolo v pondelok večer kompletné. Fanúšikovia sa však dočkali Dernovej a Goldbluma, ktorí boli obaja vo výbornej nálade.

Herečka Laura Dern prišla na premiéru oblečená...
Herec Chris Pratt sa opäť vrátil v akčnom filme...
+6Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu...

„Budem sa baviť s mojimi deťmi. Neviem sa dočkať, keď ten film uvidím,“ komentovala držiteľka Oscara, ktorá si zjavne mohla snímku pozrieť až na losangeleskej premiére. Dern, oblečená vo výraznej farebnej kreácii Prada, sa veľmi pochvalne vyjadrila aj o svojich „nástupcoch“ – teda dvojici v zložení Chris Pratt a Bryce Dallas Howard, ktorí sú hviezdami trojice nanovo naštartovanej série filmov vytvorených po roku 2015.

Video

VIDEO: Mama verzus dcéra? Heidi Klum si poistila záujem výstrihom.

Howardovú dokonca dojali jej slová, ktoré predniesla pred kamerami ENews.com. „Žiadna iná žena nestála pri mne a nepodporovala ma počas nakrúcania ako toto úžasné stvorenie,“ vyhlásila Laura Dern, ktorá sa do sveta dinosaurov vrátila po viac ako dvadsiatich rokoch. Diváci ju naposledy mohli vidieť vo filme Jurský park III z roku 2001.

Jessica Ledon Čítajte viac On maká na Ibize, ona si užíva pláž: Nech zdvihne ruku, kto sa nepozrel jej smerom!

Divákov budú do kina, samozrejme, lákať vynikajúce triky a animácia, ale aj ďalšie herecké mená a nové tváre. Medzi nimi sa objavujú napríklad mená ako DeWanda Wise (v šatách Valentino potvrdila, že najmä pre fanúšikov módy je tu nový idol) či Mamoudou Athie, ale tiež francúzsky herec Omar Sy.

Zľava: herečka Bryce Dallas Howard, Chris... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Laura Dern a Jeff Goldblum Zľava: herečka Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Laura Dern a Jeff Goldblum spoločne na premiére filmu Jurassic World Dominion.

Na samotnej premiére sa potom okrem účinkujúcich objavili aj mnohé známe tváre šoubiznisu. Prišla sa pozrieť napríklad tanečnica Karrueche Tran či televízna osobnosť, moderátorka, modelka a porotkyňa Heidi Klum. Obe dámy zaujali najmä odvážnym stylingom a sexy lookom. Platilo to aj pre lyžiarku Lindsey Vonnovú, ktorá pred objektívmi odhalila vypracované bruško. Viac si pozrite v našej galérii.

Video
VIDEO: Trailer k filmu. Zdroj: CinemArt SK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Heidi Klum #Chris Pratt #Jeff Goldblum #Laura Dern #Bryce Dallas Howard #Jurský park: Nadvláda

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...