Mama verzus dcéra? Heidi Klum vie, ako si poistiť záujem... no hádajte, čo spravila?

Modelingu sa už možno nevenuje, ale to rozhodne neznamená, že by o Heidi Klumovú nebol záujem. Profesionálny aj novinársky. Na nedávnej premiére sa nemecká rodáčka ocitla opäť v centre pozornosti.

09.06.2022 00:00
Heidi Klum Foto: ,
Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu Jurský svet: Nadvláda.
debata

Štyridsaťosemročná Klum dorazila na premiéru filmu Jurský park: Nadvláda spoločne s manželom Tomom Kaulitzom aj dcérou Leni Klumovou. Hoci jej najstaršia ratolesť sa už nejaký čas pohybuje na módnej scéne, zatieniť slávnu mamu zatiaľ nedokáže. Aj pred fotostenou a maketami dinosaurov mala väčšina oči najmä pre rozžiarenú a zvodnú Heidi.

Video
VIDEO: Mama verzus dcéra: Heidi si poistila záujem svojím výstrihom.

Modelka, producentka, televízna osobnosť a porotkyňa sa predviedla v odvážnych šatách s hlbokým dekoltom a tak jej look bol v jasnom kontraste s podobou jej tínedžerskej dcéry. V Amerike, kde už roky s celou rodinou žije, si pritom slávna topmodelka a niekdajšia tvár značky Victoria's Secret vybudovala nielen slávne meno, ale aj slušné ohodnotené impérium.

klum Čítajte viac Heidi Klum dala dcére Leni lákavú ponuku! Ako 18-ročná sa ocitla na lukratívnom poste

Podľa nedávnych informácií, ktoré zverejnil portál JustJared.com, sa hodnota Klumovej majetku odhaduje na 160 miliónov dolárov. Okrem roly porotkyne v šou Amerika má talent, za ktorú inkasuje údajne osemcifernú sumu, jej tiež plynú financie z ďalších projektov – televíznych dizajnérskych šou Project Runway a Making the Cut, ku ktorým sa potom pridáva jej vlastný program Ďalšia nemecká topmodelka.

Okrem príjmov z televíznej brandže má potom ďalšie aj z vlastnej odevnej línie či kolekcie šperkov. Nedávno sa pustila aj do hudobných vôd a zverejnila svoj debutový singel.

Herečka Laura Dern prišla na premiéru oblečená...
Herec Chris Pratt sa opäť vrátil v akčnom filme...
+6Heidi Klum sa prišla pozrieť na uvedenie filmu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Heidi Klum #výstrih #súboj #Leni Klum #Jurský park: Nadvláda

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....