Róby a honosné šaty nepotrebuje! Vojvodkyňa Kate ako pracujúca žena opäť dokonalá medzi Londýnčanmi

Počas uplynulého týždňa absolvovala s rodinou niekoľko dôležitých oficiálnych aktivít v rámci osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. - starej mamy jej manžela, princa Williama. Vojvodkyňa Kate je však už späť v pracovnom kole.

09.06.2022 07:21
vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Britská vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy centra Little Village v Brente v Londýne.
debata (2)

Známa členka britskej kráľovskej rodiny si dala len dva dni oddychu, aby sa potom v stredu vydala do detskej banky, centra, ktoré pomáha deťom a novorodencom. Štyridsaťročná mama troch detí sa od svojho vstupu do kráľovskej rodiny zameriava na podporu aktivít a nadácií, ktoré sa sústreďujú na pomoc najmenším.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej elegantná...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge odchádza z...
+5Britská vojvodkyňa Kate z Cambridge počas...

Počas návštevy vojvodkyne Kate v priestoroch nazvaných Little Village v londýnskom Brente však, samozrejme, zaujal aj iný – vizuálny fakt. Budúcej britskej kráľovnej to jednoducho opäť náramne svedčalo.

Narozdiel od udalostí uplynulého týždňa, keď striedala jeden elegantný model za druhým, sa tentoraz Kate obliekla do na pohľad ležérnejšej kombinácie nohavíc, trička a komfortného saka – tie budili dojem biznisovej garderóby, akú nosí mnoho žien denne do práce či do kancelárie. Výsledok bol pôvabný a štýlový. Až sa zdá, že vojvodkyňa naozaj nemôže mať „zlý deň“, keď príde reč na jej podobu a vzhľad.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac Rozhodli ste! Pastelová žltá na vojvodkyni Kate je absolútny triumf! Máme 9 tipov na šaty, najlacnejší pod 30 eur

Popri samotnom stylingu to však je predovšetkým aura a vyžarovanie, ktoré so sebou Kate nosí všade, kde sa objaví. Aj zo záberov zo stredajšieho popoludnia doslova srší jej dobrá nálada a na väčšine z nich nechýba sympatický úsmev a záujem, ktorý prejavuje pri konverzáciách s pracovníkmi detských centier či charitatívnych organizácií.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa stretla s... Foto: SITA/AP, Paul Grover
vojvodkyňa Kate z Cambridge Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa stretla s pracovníkmi detskej banky v Brente v Londýne.

Britské médiá neobišli pred pár dňami ani fakt, ako sa vojvodkyni podarilo zvládnuť oficiálne povinnosti v súvislosti s platinovým jubileom, ktoré musela absolvovať so všetkými troma deťmi. Zabrať jej mohol dať najmä najmladší princ Louis, ktorý nedokázal obsedieť na jednom mieste (množstvo záberov nájdete aj tu).

Vojvodkyňa Kate na ďakovnej bohoslužbe v...
Kate  počas piatkovej ďakovnej bohoslužby.
+9Princ William a vojvodkyňa Kate na ďakovnej...

Jeho slávna a medializovaná mama však zvládla svoju ratolesť upokojiť veľmi civilne a láskyplne, čo je opäť zachytené na fotografiách. Niet teda divu, že popularita kedysi „obyčajnej“ ženy z ľudu, ktorá sa vydala do kráľovskej rodiny, má stále stúpajúcu tendenciu.

Video

VIDEO: Alžbeta II. nečakane pozdravila priaznivcov v nedeľu z balkóna Buckinghamské­ho paláca

Chcete si pozrieť doterajšie galérie z osláv platinového jubilea? Kliknite aj na ďalšiu stranu

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #vojvodkyňa Kate #popularita #štýl #princ Louis #detská banka #platinové jubileum

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...