Večer plný krások, jedna v šatách za 29-tisíc eur! Obliekla si ich... 19-ročná dcéra Billa Gatesa!

Hoci pozornosť počas slávnostného večera magazínu TIME 100 mala byť oficiálne sústredená najmä na jej slávneho otca Billa Gatesa, bola to Phoebe Gates, ktorú neprehliadol nik. Dôvod? Zrejmý a drahý...

09.06.2022 10:00
Bill Gates a jeho dcéra Phoebe Adele Gates Foto: ,
Bill Gates a jeho dcéra Phoebe Adele Gates na slávnostnom gala magazínu TIME a osláv jeho 100 najvplyvnejších osobností roka.
debata (7)

Len 19-ročná Phoebe Adele, najmladšia z troch ratolestí miliardára a jeho bývalej manželky Melindy Gatesovej, sa objavila po otcovom boku ako garde na slávnostnom evente. Pozornosť okamžite upútal model šiat, ktorý si vzala na seba. Trblietavá kreácia s votkaným vzorom obrátených písmen F je produktom spoločnej kolekcie módnych ateliérov Fendi a Versace – tieto šaty konkrétne pochádzajú z kolekcie nazvanej Fendace – časti, ktorú vytvorila talianska dizajnérka Donatella Versace ako poctu konkurečnému módnemu domu – jednej z talianskych legiend na poli módy.

Speváčka Mary J. Blige v kreácii Guarav Gupta.
Herec Andrew Garfield sa objavil na podujatí...
+12Speváčka Jazmine Sullivan.

Možno ešte viac než samotné šaty (hoci nespochybňujeme, že vyzerajú fakt príťažlivo a sexy) zaujme fakt, za koľko sa daný model predáva. Zakúpiť si ho pokojne môžete aj vy. Teda, ak máte navyše sumu 29-tisíc eur. Presne toto číslo stojí totiž na stránke talianskej značky Versace pri modeli, z ktorého už vraj existuje v rámci limitovanej kolekcie len pár kusov. Ostatné sa rozchytali!

Phoebe Adele Gates, dcéra miliardára Billa... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Phoebe Adele Gates Phoebe Adele Gates, dcéra miliardára Billa Gatesa sa objavila na akcii v šatách zo spoločnej kolekcie značiek Fendi a Versace. Tento model je súčasťou línie Fendi by Versace a predáva sa za 29-tisíc eur.

Otázkou v tomto prípade tiež je, či si Phoebe Gates šaty kúpila alebo ich dostala darom či na požičanie od módnej značky, ako to býva zvykom v prípade slávnych celebrít šoubiznisu. Pri výške majetku Billa Gatesa a tiež informáciám zo zákulisia, že si vraj Gatesovci poctivo luxusné produkty kupujú za vlastné, je však pravdepodobnejšia prvá možnosť.

638326099 Čítajte viac Dcéra Billa Gatesa Jennifer sa vydala! Takáto krásna nevesta bola + VIDEO

Samozrejme, na akcii TIME 100, ktorá je venovaná stovke najvplyvnejších ľudí sveta, nezostali nepovšimnuté aj ďalšia pôvabné a štýlové dámy. Oscarová herečka Ariana DeBose sa napríklad objavila v modeli Oscar de la Renta z navzájom zošívaných pospájaných trblietavých kvetinových výšiviek na telovom podklade.

Speváčka Mary J. Blige pútala pozornosť v belasej kreácii Guarav Gupta a herečka Amanda Seyfried sa objavila v čiernej róbe Carolina Herrera. Všetky dámy aj ďalších hostí akcie si pozrite v galérii.

Video
VIDEO: Bill Gates s dcérou Phoebe na akcii TIME 100 Gala.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #luxus #Versace #bill gates #Fendi #Time 100 Gala #Phoebe Gates

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...