Polčas úchvatnej Lopezovej! Obliekla si priehľadné šaty a pustila kamery aj na boľavé miesta

S premiérou očakávaného dokumentu o jednej z najslávnejších speváčok súčasnosti odštartoval v stredu filmový festival v New Yorku. Samozrejme, hlavná hviezda filmu a megastar nechýbala.

10.06.2022 00:00
Jennifer Lopez Foto: ,
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na otvorení filmového festivalu Tribeca Festival v rámci premiéry snímky Halftime. Lopez sa objavila v kreácii Tom Ford.
debata

Speváčka, herečka, zabávačka, producentka či dizajnérka a podnikateľka s vlastnou kozmetikou – to je Jennifer Lopez, ktorá stojí v centre novinky Halftime. Dokument, ktorý má pod palcom streamovacia platforma Netflix, si tvorcovia vybrali ako otváraciu snímku ďalšieho ročníka známeho filmového festivalu.

Modelka Aubrey Paige a jej partner - moderátor...
Herečka a speváčka Jennifer Lopez na otvorení...
+3Herečka Anne Archer vyrazila tiež na filmový...

Päťdesiatdvaročná Lopez strhla na seba pozornosť nielen pre vlastnú prítomnosť, ale už tradične aj svojou podobou. Latino diva sa objavila pred objektívmi v polopriehľadných šatách od dizajnéra Toma Forda, ktoré čiastočne odhaľovali jej dekolt aj stehná a boky. Málokto by však od Lopezovej čakal čosi menej – najmä jej sklaní fanúšikovia dobre vedia, že talentovaná dáma dokáže pútať pozornosť svojimi zvodnými podobami na červenom koberci (to sa jej napokon podarilo aj na víkendovom vyhlásení cien MTV Movie & TV Awards).

V prípade dokumentu Halftime (Polčas) však nejde len o „fyzickú“ a dychberúcu Jennifer, tvorcovia dokumentu naznačili už dávnejšie trailerom, že pôjde o veľmi intímny pohľad do zákulisia života jednej z najznámejších Američaniek. Ženy, ktorá je za svoj vzhľad na jednej strane velebená, ktorú imidž živí, ale ktorá tiež musí trpieť sexistické poznámky alebo neustále dokazovať svoj talent a potvrdzovať svoje miesto na výslní.

Jennifer Lopez, Halftime Čítajte viac Pýtali sa jej na zadok a smiali sa, že nevie spievať. Jennifer Lopezová sa poodhalí v dokumente

V traileri sa objavujú zábery z chvíľ, keď napríklad mala Lopez premiéru so snímkou Hustlers. Po prvých projekciách sa hovorilo, že si za výkon zaslúži Oscara, no nedočkala sa ani nominácie – dodnes mnohí tvrdia, že to spôsobili predsudky, ktoré voči hudobnej megastar mali členovia hereckého sveta a americkej filmovej akadémie.

V jednom zo záberov sa objavuje tiež útržok staršieho rozhovoru, v ktorom sa Lopezovej novinár pýta na jej „zadok“ a šokovaná J.Lo neverí vlastným ušiam alebo moment, keď sa zjavne háda s niekým v telefóne pred prípravou vystúpenia na Super Bowl. „Snažím sa priniesť vám niečo, čo má posolstvo, nielen natriasať tam našimi zadkami,“ hnevá sa na neznámeho v telefóne Lopez.

zväčšiť Jennifer Lopez prichádza na pódium v sexi... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Jennifer Lopez Jennifer Lopez prichádza na pódium v sexi šatách Mônot.

Do nového dokumentu, ktorý si prišli pozrieť mnohé známe herecké osobnosti, sa dostal aj herečkin súčasný partner a snúbenec Ben Affleck. „Raz som sa jej opýtal, to ti fakt neprekáža? Povedala mi, že to očakávala,“ znejú jeho slová. Mnohí očakávali Afflecka aj po Lopezovej boku na slávnostnom premietaní, no speváčka dorazila bez neho. Dokument by sa mal premietať na Netflixe od 14. júna.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Lopez #Ben Affleck #rola #zivot #priehľadné šaty #dokument #Tom Ford #predsudky

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....