Megan Fox v červenom latexe ozdobila snúbencovu premiéru a on? Všetky oči priklincoval tento detail!

Filmový festival Tribeca má za sebou ďalšiu očakávanú filmovú premiéru. Vo štvrtok večer odprezentovali herecké hviezdy a tvorcovia novinku pod názvom Taurus. Jej najväčším lákadlom je pán menom Colson Baker.

11.06.2022 00:00
Megan Fox Foto:
Herečka Megan Fox na premiére počas festivalu Tribeca Festival v New Yorku,kam sprevádzala partnera Machine Gun Kellyho.
debata

Aby sme to ujasnili, reč je o hudobníkovi a spevákovi známom ako Machine Gun Kelly. Jeho hudobný pseudonym je svetu omnoho známejší, vo filme si však zahral pod vlastným menom. Samozrejme, to v žiadnom prípade neznamenalo, že by záujem o 32-ročného speváka bol v New Yorku menší. Práve naopak. Machine Gun Kelly bol lákadlom pre zástupcov médií, ale aj početnú skupinu fanúšikov, ktorá ho očakávala pred priestormi festivalovej premiéry.

Herečka Sara Silva na premiére novinky Taurus.
Skladateľ Julian Brink a herečka Maddie Hasson...
+5Herec Colson Baker, známy tiež ako hudobník pod...

Kelly na ňu dorazil v sprievode svojej partnerky – snúbenice Megan Foxovej. Hollywoodska herečka už roky púta pozornosť svojím sexy vzhľadom, do ktorého občas preniknú prvky drámy či fetišistickej estetiky. Červený latexový model šiat Sportmax sa medzi ne radil tiež. Brunetka s vyžehlenými vlasmi a dokonalým mejkapom, ktorý zvýraznil jej lícne kosti, pôsobila tak trošku ako démonická Angelina Jolie zo začiatku nového milénia.

zväčšiť Herec Colson Baker, známy tiež ako hudobník pod... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Colson Baker, známy tiež ako hudobník pod pseudonymom Machine Gun Kelly Herec Colson Baker, známy tiež ako hudobník pod pseudonymom Machine Gun Kelly na premiére filmu Taurus, v ktorom hrá hlavnú úlohu. Zaujal aj detailom na ušiach, mal na jednom zavesenú injekčnú striekačku s umelou krvou.

Podobnosť s Jolieovou (a jej životom) by sa však možno našla aj inde. Bol to totiž neprehliadnuteľný detail u Machine Gun Kellyho, ktorý pripomenul niekdajší divoký vzťah Jolieovej a jej bývalého manžela Billyho Boba Thorntona. Dvojica nosila na krku prívesky s krvou svojej polovičky, písala tlač kedysi. Teraz na premiéru Kelly dorazil s visiacou náušnicou v tvare striekačky naplnenej krvou.

Machine Gun Kelly a herečka Megan Fox Čítajte viac Zatieniť Megan Foxovú? Nie je to ľahké, ale jej frajer našiel spôsob... aha, takto!

Faktom je, že o skutočnú krv nešlo. Doplnok však v nejednom „pamätníkovi“ prebudil dojem, že sa možno MGK a Megan Fox snažia byť akousi novou Angelinou a Billym. Nuž, držíme palce. Pozrite si galériu a video z premiéry.

Video
VIDEO: Machine Gun Kelly a Megan Fox vyvolali ošiaľ v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #krv #Megan Fox #červená #Machine Gun Kelly

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...