Ako z denníka princeznej! Nádherná Gwen Stefani vzdala hold legende Andrewsovej

Herečke a muzikálovej dive Julie Andrewsovej bol venovaný slávnostný večer 48. ročníka AFI Lifetime Achievment Awards. Hviezda filmov ako Mary Poppins či Zvuk hudby však nebola jediným magnetom pre fotografov.

13.06.2022 00:00
Gwen Stefani Foto: ,
Gwen Stefani na akcii AFI Life Achievement Award, ktorá vzdala poctu herečke Julie Andrewsovej.
debata

Dnes 86-ročnej Andrewsovej, ktorá stále vyzerá vynikajúco a potvrdila to aj na štvrtkovom slávnostnom gala, prišli popriať mnohí jej kolegovia, súputnici, ale aj zástupcovia mladších generácií. Na počesť herečky, ktorej hlasové vlohy obdivoval celý svet, zaspievala napríklad Cynthia Erivo – jedna z hudobno-hereckých hviezd súčasnosti. Hold prišla vzdať komička Carol Burrnett či herečka Bo Derek.

Spevák a skladateľ Blake Shelton a jeho...
Gwen Stefani na akcii AFI Life Achievement...
+6Herečka Bo Derek bola jednou z osobností, ktoré...

Počas pózovania na červenom koberci to však bola v prvom rade hudobná diva, ktorej patrili pohľady okolia aj zástupcov médií. Reč je o speváčke Gwen Stefaniovej, niekdajšej líderke formácie No Doubt. Stefani dorazila na podujatie s manželom Blakeom Sheltonom a v šatách, ktoré brali dych svojou pompéznosťou, ale aj originálnym dizajnom.

zväčšiť Herečka Julie Andrews pózuje fotografom na 48.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Julie Andrews Herečka Julie Andrews pózuje fotografom na 48. ročníku podujatia AFI Life Achievement Award, ktoré vzdalo poctu jej tvorbe, kariére a životu.

Model totiž od pása nahor pôsobil takmer ako športový biely top, tielko, ktoré však prechádzalo do kaskád farebných volánov a masívnej princeznovskej sukne. Siahala takmer tri metre za Stefaniovú a aj samotné pózovanie v tomto modeli muselo byť relatívne náročné. Päťdesiatjedenročná blondínka to však zvládla s úsmevom a očarujúcim lookom.

Bill Gates a jeho dcéra Phoebe Adele Gates Čítajte viac Večer plný krások, jedna v šatách za 29-tisíc eur! Obliekla si ich... 19-ročná dcéra Billa Gatesa!

Princeznovský model však asi nebol celkom náhodný, keďže Julie Andrewsovú si ešte mnohí diváci z mladších generácií pamätajú z romantickej série Denník princeznej. Jej hlavná hrdinka Anne Hathaway síce neprišla, no zastúpil ju herec Hector Elizondo, ktorý tiež poprial svojej legendárnej kolegyni. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #cena #Gwen Stefani #Julie Andrews #životné dielo

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...