Zo slávnej blondínky je bruneta! Charlize Theron však prekvapí aj účesom, skúša to 'na Jágra'?

Počas rokov svojej hereckej, ale aj modelingovej kariéry absolvovala už viacero vizuálnych premien. Napriek tomu s tou poslednou herečka Charlize Theron opäť prekvapila. Je z nej tmavovláska, ale nie hocijaká.

13.06.2022 00:00
debata
Herečka Charlize Theron hostila charitatívnu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron Herečka Charlize Theron hostila charitatívnu párty na podporu rodnej Afriky.

Juhoafrická rodáčka a hviezda mnohých hollywoodskych hitov sa objavila počas uplynulého víkendu na akcii v Los Angeles, keď organizovala benefičnú akciu na podporu rodnej Afriky. Známa blondínka však bola v prvom momente na nepoznanie. Theron medzi hostí a za novinármi dorazila s tmavými, takmer čiernymi kaderami.

Herečka Charlize Theron hostila charitatívnu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Charlize Theron Herečka Charlize Theron hostila charitatívnu párty na podporu rodnej Afriky. Predviedla sa s novou farbou vlasov a účesom.

Zaujímavý bol aj účes, išlo totiž o akúsi verziu kedysi takého populárneho, no zároveň aj zatracovaného „mulletu“ – teda účesu, kde sú vlasy krátke vpredu a polodlhé vzadu. Pre našinca možno lepšie bude prirovanie k Jaromírovi Jágrovi, hoci od neho mala držiteľka Oscara ďaleko. Skôr pripomínala nejakú rockovú divu z osemdesiatych rokov. Vlasy má pritom vraj ostrihané klasickejšie, len úprava účesu navodzovala atmosféru prelomu 80-tych a 90-tych rokov.

Herečka Jordana Brewster.
Herečka Charlize Theron hostila charitatívnu...
+5Donna Langley (vľavo) a Charlize Theron...

Okrem 46-ročnej Theronovej sa na podujatí objavilo množstvo známych osobností, medzi nimi napríklad hviezdy aktuálneho filmu Jurský park: Nadvláda – herečka Bryce Dallas Howard, jej kolega Jeff Goldblum či herečka DeWanda Wise. Theronovú však prišli podporiť aj jej bývalí kolegovia z projektov, na ktorých v minulosti pracovala.

LA Premiere of "Jurassic World Dominion" Čítajte viac Dinosaury sú späť. Aj hviezdy z prvého Jurského parku! Takto na premiére žiarila Dern

Napríklad herečka Jordana Brewster, s ktorou sa stretli v sérii Rýchlo a zbesilo, či napríklad herečka a tanečnica Sofia Botuella, s ktorou si zase spolu zahrali v akčnom filme Atomic Blonde (mimochodom, tiež zasadenom do konca 80-tych rokov). Viac si pozrite v galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Afrika #účes #Charlize Theron #benefícia #bruneta

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...