OBRAZOM: Oscarová Chastain ako diva, Jacksonova dcéra ako gotická víla a 'žena' Billa Cosbyho? TOP dáma po 70-ke!

Slávnostné vyhlásenie cien Tony Awards, označovaných aj ako divadelné Oscary, ovládlo v nedeľu večer New Yorku. Len na Pravda.sk nájdete ako na jedinom slovenskom webe veľkú galériu módu väčšiny prítomných hviezd.

13.06.2022 07:22
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain, tohtoročná víťazka Oscara, prišla v kreácii Gucci.
debata

Červený koberec zaplnili hviezdy broadwayských divadiel, ktoré sa do práce vrátili len pred pár mesiacmi – po definitívnom zrušení obmedzení v súvislosti s koronavírusom. Okrem herečiek, hercov, scenáristov as a režisérov či muzikálových tvorcov však nechýbali ani hviezdy svetového šoubiznisu. Dokonca niekoľko laureátok Oscara.

Herečka Renee Elise Goldsberry.
Herec, dramatik a spisovateľ Tracy Letts a jeho...
+32Herečka Ruth Negga v kreácii Armani Privé.

Organizátorom sa podarilo na nedeľňajší večer prilákať hneď dve ženské víťazky tohto roka. Jessica Chastain nesklamala a dorazila v kreácii Gucci v jemnom ružovom odtieni. Strih bol ukážkový, výsledný dojem mal naozaj pompézny nádych a niesol v sebe atmosféru „old-skúl“ Hollywoodu.

Herečka a tohtoročná víťazka Oscara Ariana... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
75th Annual Tony Awards - Arrivals Herečka a tohtoročná víťazka Oscara Ariana DeBose vyzerala sexy a pôvabne.

Jej kolegyňa a tiež víťazka Oscara Ariana DeBose stavila na model s iným vyznením – omnoho zvodnejším, mladistvejším a sexy. Vo výsledku však jej trblietavé šaty BOSS so zvýraznenou podprsenkovou časťou vyzerali naozaj ukážkovo. A ona v nich, samozrejme, tiež.

vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Róby a honosné šaty nepotrebuje! Vojvodkyňa Kate ako pracujúca žena opäť dokonalá medzi Londýnčanmi

Prehliadnuť medzi hosťami nešlo ani dámy ako Cynthia Erivo či Ruth Negga, divy súčasnej hereckej (a v prípade Erivo aj hudobnej) scény stavili na luxus z Paríža, teda prehliadok parížskej haute couture. Prvú do snovej kreácie obliekol dizajnér Giambattista Valli, druhú Talian Giorgio Armani, ktorý však superluxusnú líniu Armani Privé prezentuje práve v Paríži.

Hosťom 75. ročníka cien Tony Awards bola aj Paris Jackson, dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona, ktorá spoločne s bratom Princom Jacksonom uviedla vystúpenie z muzikálu o vlastnom otcovi. Paris stavila na telový tón jemnej šifónovej kreácii s dekoratívnymi detailmi zo štrasu a krištáľov. Kombinovala ich s temným mejkapom a tiež odhalila početné tetovania.

Na červenom koberci však zažiarilo aj niekoľko dám v zrelom veku. Medzi nimi napríklad slávna televízna hviezda zo Šou Billa Cosbyho. Pozrite sa na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Paris Jackson #Jessica Chastain #Tony Awards #Ruth Negga #Cynthia Erivo #Sutton Foster

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...