Fanúšikov animovaného hrdinu Buzza má doma Adamík Hrycová aj Minichová! Premiéru si ujsť nenechali

Každý z nás si určite pamätá na svojich detských hrdinov, ktorí pre nás znamenali veľkú časť sveta.

16.06.2022 00:00
Wanda Hrycova6 Foto:
Wanda Adamík Hrycová so synmi na premiére animáku Buzz Lightyear.
debata

Väčšinou to boli hrdinovia, ktorí prekonávali neprekonateľné prekážky, zachraňovali, ochraňovali a boli v našich očiach priam všemocní. A presne taký je aj Buzz Lightyear, ktorý prichádza do kín 16. júna. Malí fanúšikovia animovaného hrdinu si jeho dobrodružstvo prišli pozrieť spolu s rodičmi do jedného z bratislavských kín.

Katka Brychtová na premiére animáku Buzz...
Milena Minichová s dcérou na premiére animáku...
+4Jakub Ružička s rodinou na premiére animáku...

Hneď troch obdivovateľov Buzza má doma producentka Wanda Adamík Hrycová, ktorá sa premiére novinky nechýbala. Rovnakým nadšencom hrdinu je aj vnuk moderátorky Katky Brychtovej, ktorý si film pozrel takisto, rovnako, ako syn herca Michala Rovňáka. Ale Buzz dokáže očariť aj dievčatá, na film dorazila herečka Milena Minichová s dcérou.

Buzz Lightyear nie je vo filmovom svete žiadna novinka! Fanúšikovia filmov Toy Story od štúdia Pixar Animation z roku 1995 si legendárneho vesmírneho strážcu určite pamätajú. Buzz je Legenda, ktorú po 21 rokoch od jeho „narodenia“ prináša režisér Angus MacLane v novom príbehu.

Buzz LIGHTYEAR Čítajte viac V Saudskej Arábii zakázali novú pixarovku Buzz Lightyear pre kontroverzný bozk. Dorazí do našich kín?

Ten sa začína, keď sa vesmírny strážca Buzz Lightyear a jeho veliteľka Alisha Hawthornová s posádkou viac ako tisíc vedcov a technikov vracajú domov zo svojej poslednej misie. Približne 4,2 milióna svetelných rokov od Zeme im senzor signalizuje blízkosť neprebádanej, ale na zdroje potenciálne bohatej planéty. Buzz vydá rozkaz presmerovať ich prieskumnú loď na močaristú planétu s agresívnymi lianami a obrovskými rojacimi sa chrobákmi. Snaha o rýchly odlet sa však náhle nešťastne zvrtne a vyvrcholí haváriou, ktorá zničí palivový článok a Buzz, Alisha a celá ich posádka uviaznu na nie príliš prívetivej planéte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milena Minichová #Wanda Adamik Hrycová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...