Toto je dokonalý odtieň ružovej! Vojvodkyňa Kate opäť zarezáva, prišla a oči boli už len pre ňu...

Návšteva vojvodkyne Kate v priestoroch organizácie Royal Foundation Centre for Early Childhood sa nezaobišla bez mediálnej pozornosti. Kate ju však nedostala len od fotografov, ale aj prítomných politikov či zástupcov súkromného sektora.

17.06.2022 07:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve a absolvovaní diskusie pri okrúhlom stole v Royal Foundation Centre for Early Childhood v Londýne, kde sa stretla s niekoľkými vládnymi ministrami.
debata (5)

Štyridsaťročná manželka princa Williama opäť predviedla svoje štýlové „best of“, keď na diskusiu o podpore aktivít rodičov a predčasne narodených detí dorazila v nohavicovom kostýme s jemným ružovým odtieňom, pod ktorým mala oblečený biely elastický top.

Usmiata, decentná, ozdobená trblietavými drahými šperkmi na ušiach aj okolo krku, k tomu, samozrejme, perfektne upravený účes a jemné líčenie. Posledné týždne, či skôr mesiace sa trojnásobnej mame a budúcej britskej kráľovnej jednoducho darí byť ešte milovanejšou módnou ikonou než tomu bolo v posledných rokoch.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa posadila za...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa posadila za...
+3Usmiata vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve...

Odevné voľby Kate Middletonovej sú ešte o kúsok premyslenejšie a zdá sa, že aj Kate vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Len dohadovať sa môžeme, či je za tým nový tím vízážistov a kaderníkov, alebo si vojvodkyňa pomáha so službami nového štylistu.

vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Róby a honosné šaty nepotrebuje! Vojvodkyňa Kate ako pracujúca žena opäť dokonalá medzi Londýnčanmi

Isté však je, že na svoj vzhľad rozhodne nerezignuje ani počas pracovných povinností. Kate je známa ako veľká podporovateľka projektov so zameraním na deti, ich vývoj, mentálne zdravie, ale aj projektov na pomoc rodičom so sociálne slabším zázemím. Presne o týchto témach diskutovala aj pri okrúhlom stole vo štvrtok popoludní, keď navštívila priestory spomenutého Royal Foundation Centre for Early Childhood.

Sophie, grófka z Wessexu a vojvodkyňa Kate... Foto: SITA/AP, Toby Melville
Britain Royals Sophie, grófka z Wessexu a vojvodkyňa Kate počas slávnosti "Podväzkového rádu" vo Windsore.

Pár dní pred návštevou sa Kate objavila aj na dostihoch v Ascote, kde sa po jej boku usmievala Sophie, grófka z Wessexu, manželka princa Edwarda (strýka princa Williama). Zaujímavosťou je, že v Ascote to bola práve Sophie, ktorá siahla po šatách ružovej farby, zatiaľ čo Kate bola od hlavy po päty odetá v svetlomodrom tóne. Ružová a jej rozmanité odtiene však vo všeobecnosti patrí medzi obľúbené farby štýlovej britskej vojvodkyne. Pri pohľade na jednotlivé zábery zo štvrtka je azda celkom pochopiteľné, prečo. Vyzerá v nej naozaj očarujúco.

Video
VIDEO: Niečo také by Kate na verejnosti nikdy nespravila! Meghan sa nerozpakuje

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #móda #ružová #štýl

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...