Krásna tvár, pôvaby v letnom balení! Španielka Cruz v ružovej ovládla večeru Chanel

Do New Yorku cestovala, aby predstavila svoj ostatný film, ale španielska megastar Penelope Cruz pritom stihla aj ďalšie aktivity. Napríklad večeru slávnej módnej značky.

20.06.2022 00:00
Penelope Cruz Foto: ,
Herečka Penelope Cruz sa tiež objavila na akcii Tribeca Festival Artists Dinner by CHANEL. Samozrejme, oblečená v značke Chanel.
debata

Reč je o francúzskom ateliéri Chanel, ktorý pravidelne hostí večeru určenú umelcom v rámci filmového festivalu Tribeca. Pred pár dňami sa v New Yorku uskutočnila v poradí už 15. večera umelcov pod záštitou módneho domu s dvoma obrátenými písmenami C v logu. Prítomnosť Penelope Cruzovej však nebola náhodou, 48-ročná držiteľka Oscara je totiž jednou z ambasádoriek odevného domu a pravidelne sa objavuje na jeho podujatiach či prehliadkach.

Britská speváčka Lily Allen.
Herečka Whitney Peak.
+7Herečka Sadie Sink zo seriálu Stranger Things...

V tento večer dorazila mama dvoch detí, ktorej manželom je iný známy španielsky herec – Javier Bardem, v dlhých ľahučkých šatách ružovej farby na hrubších ramienkach. Model z dielne Chanel vyzdvihol letnú náladu (pochádza z aktuálnej kolekcie), ale tiež podčiarkol Cruzovej ženské pôvaby.

2022 Tribeca Festival - 'Official Competition' Premiere Čítajte viac Kedysi krásna oscarová dvojica, dnes hviezdy Filmu roka! Rozdiel 22 rokov si na Cruzovej sotva všimnete

Španielka sa v rámci festivalu Tribeca objavila na premietaní snímky nazvanej Film roka, ktorá sa od 26. mája premieta už aj v slovenských kinách. Na americký trh ju však spoločne s kolegom Antoniom Banderasom uviedli až teraz.

Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Jose Breton
Spain Goya Awards 2022 Red Carpet Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute Couture.

Dvojica, ktorá sa v minulosti už spojila pri nakrúcaní niekoľkých projektov, patrí dekády medzi najznámejších reprezentantov španielskeho hereckého umenia. Ako sa s oboma hercami pohrali pribúdajúce roky? Pozrite sa tu.

Video
VIDEO: Nádherná Penelope Cruz v červenej, takto sa pózuje na ulici

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #krása #premiéra #Penelope Cruz #Chanel #ružová

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...