Napni biceps, Tom... Slávny Cruise priniesol nový Top Gun do Soulu, jeho forma? Fakt špičková!

Snímka Top Gun: Maverick bude pravdepodobne patriť medzi najúspešnejšie filmy kariéry Toma Cruisa. Obrovský úspech, ktorý pokračovanie filmu z roku 1986 zažíva, sa možno znásobí aj na ázijskom trhu.

18.06.2022 14:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise prišiel osobne predstaviť svoj najnovší film Top Gun: Maverick do juhokórejského Soulu.
debata

Tom Cruise prišiel v piatok nový film podporiť osobne do juhokórejského Soulu, pričom práve tu sa ukázalo, že kultúra uctievania hollywoodskych hviezd ešte stále v Ázii funguje. Hollywoodskeho herca vítali stovky fanúšikov. Všetci poslušne s ochrannými rúškami na tvári a s mobilmi v rukách, Cruisa privítali piskotom a potleskom. Mnohí túžili po fotografii a dočkali sa, americký herec sa im zavďačil dokonca tak, že niektorým podal ruky.

Herec Tom Cruise prišiel osobne predstaviť svoj...
Tom Cruise zdraví juhokórejských fanúšikov v...
+6Herec Tom Cruise prišiel osobne predstaviť svoj...

Hoci už o pár týždňov oslávi hrdina filmov Rain Man či série Mission: Impossible okrúhlu šesťdesiatku, v snímkach, ktoré nakrúca, stále absolvuje veľkú časť scén (aj tých kaskadérskych a akčných) sám. O tom, že je v ukážkovej forme, nebolo pochýb ani na letisku v Južnej Kórei. Cruise oblečený do kašmírového polo-trička predviedol svoje napumpované bicepy a pevnú stavbu (inak relatívne menšieho) tela.

Herec Tom Cruise predstavil v Londýne film Top... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Britain Top Gun Maverick Premiere Herec Tom Cruise predstavil v Londýne film Top Gun: Maverick.

Práve nákazlivý Cruiseov úsmev, srdečnosť a sympatický prejav mu podľa viacerých odborníkov stále prajú v oslovovaní fanúšikov viacerých generácií. Na margo hollywoodskeho herca sa však nedávno veľmi negatívne vyjadrila herečka Leah Remini, bývalá členka scientologickej cirkvi, ktorej popredným predstaviteľom je aj Tom Cruise.

Hayley Atwell Čítajte viac Vodil za ruku vojvodkyňu, ale... prítomnosť tejto ženy bola pre Cruisa omnoho vzácnejšia!

Remini zdieľala na Twitteri status inej ženy, tiež bývalej scientologičky Claire Headleyovej, ktorá vyjadrila pohoršenie nad úspechom filmu Top Gun s Cruisom v hlavnej úlohe a poukázala priamo na herca. „Tom Cruise propaguje nebezpečný kult, ktorý zničil aj moju rodinu, ten istý kult, ktorý ma takmer stál manželstvo a život. Ten istý kult, ktorý ma prinútil podstúpiť dva potraty a pred ktorým som v roku 2005 utiekla len s batohom oblečenia na chrbte a 200 dolármi vo vrecku. Vystopovali ma až cez štátne hranice, aby sa pokúsili zabrániť môjmu úteku. Vďaka Bohu, že neuspeli,“ napísala na Twitteri Headley.

„Verte mi, Tom Cruise presne vie, koho podporuje a aké zneužívania pácha táto organizácia. Pracovala som s ním, keď som tam bola,“ doplnila žena v statuse, ktorý neskôr zdieľala Leah Remini. Aj ona sa už roky vyjadruje veľmi kriticky na adresu scientológov aj samotného Cruisa. Úspech filmu to však zjavne neovplyvnilo.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Top Gun: Maverick

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Južná Kórea #Tom Cruise #forma #biceps

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....