Ona sa jednoducho narodila, aby bola kráľovnou! Kate na dostihoch opäť triumfovala - krásou aj úsmevom

Piatkový program kráľovských dostihov v Ascote zažil neočakávanú návštevu. Napriek tomu, že svoju prítomnosť neohlásili, medzi návštevníkmi sa objavil princ William s manželkou Kate. A bol to ďalší z triumfov očarujúcej vojvodkyne.

18.06.2022 15:55
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge máva davu návštevníkov na kráľovských dostihoch v Ascote. Oblečené má šaty od Alessandry Rich.
debata (5)

Kate Middleton, ktorá sa po manželstve s členom britskej kráľovskej rodiny stala vojvodkyňou z Cambridge púta pozornosť britskej aj svetovej verejnosti už roky (áno, aj tej slovenskej). Niekto síce môže tvrdiť, že na vás už pomaly vyskočí aj z chladničky, faktom však je, že trojnásobná mama je mimoriadne aktívna a jej verejné vystúpenia a účasti na akciách mimoriadne pomáhajú obrazu kráľovskej rodiny v očiach bežného sveta.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge na kráľovských...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge bola vo vynikajúcej...
+6Vojvodkyňa Kate z Cambridge máva davu...

V piatok to nebolo inak, ba dokonca sa objavili aj superlatívy spojené s jej budúcou kráľovskou rolou. Manželka princa Williama, britského následníka trónu sa totiž stane budúcou kráľovnou. „Nikto ma nepresvedčí, že sa pre túto rolu nenarodila,“ znel jeden z komentárov na Twitteri ku záberom z piatkového programu v Ascote. Ďalšie zneli v podobnom duchu, či napríklad chválili vojvodkynin zmysel pre štýl a tiež jej nákazlivý úsmev, ktorý zdobil takmer každý záber.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge bola vo vynikajúcej... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
Britain Royal Ascot Vojvodkyňa Kate z Cambridge bola vo vynikajúcej nálade. Po boku manžela princa Williama.

Štyridsaťročná Kate pritom zvolila na piatkové popoludnie vycibrenú kombináciu jednoduchých, no mimoriadne šarmantných bielych šiat s čiernymi bodkami (mimochodom, podobne nosila aj zosnulá princezná Diana). Model doplnil výrazný klobúk s dekoráciami a, samozrejme, bezchybná úprava účesu a líčenie.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge Čítajte viac Toto je dokonalý odtieň ružovej! Vojvodkyňa Kate opäť zarezáva, prišla a oči boli už len pre ňu...

Príchod Kate s manželom Williamom vyvolal nadšenie mnohých prítomných, ozval sa aj potlesk a dvojica sa neskôr zhovárala aj s víťazom piatkových dostihov Manželia prišli v kráľovskom koči, v ktorom ich sprevádzal Lord Vestey s manželkou Violet. V druhom koči s kráľovskými insígniami prišiel Williamov bratranec Peter Phillips, ďalší z vnukov britskej kráľovnej Alžbety.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa posadila za...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa posadila za...
+3Usmiata vojvodkyňa Kate z Cambridge po návšteve...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #krása #dostihy #Kráľovná #Ascot

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...