Jačiaci dav vítal hviezdy v Soule! Cruise či Teller neskrývali nadšenie, ale kam sa podela Connelly...?

Azda ani na jednom premiérovom mieste sa nedočkali takého vrúcneho prijatia ako medzi fanúšikmi v Soule. Hviezdy najúspešnejšieho filmu tohto roka im priniesli Top Gun: Maverick.

20.06.2022 14:00
Tom Cruise (vľavo) a Miles Teller Foto: ,
Hereckí kolegovia Tom Cruise (vľavo) a Miles Teller spoločne pózujú fotografom na premiére filmu Top Gun: Maverick v Soule.
debata

Film v hlavnej úlohe s Tomom Cruisom od svojej premiéry žne len samé chvály a tiež úspechy v pokladniciach kín, keďže doterajšie štatistiky hovoria o bezmála 500-miliónovom zisku v USA a ďalších 900 miliónoch vo zvyšku sveta. K tomu ešte nepatrí Ázia, kam sa pokračovanie snímky z roku 1986 dostáva až v týchto dňoch. A keďže ide o masívny trh, herecké hviezdy prišli film uviesť osobne.

Herec Tom Cruise zdraví fotografov na premiére...
Zľava: Herci Greg Tarzan Davis, Glen Powell,...
+8Herec Tom Cruise sa zdraví s juhokórejskými...

Hollywoodsky hrdina Cruise pricestoval do Soulu už v piatok a priamo na letisku a následne pred hotelom na neho čakali stovky fanúšikov. Nedeľňajšia premiéra, na ktorej sa zúčastnili aj jeho kolegovia, bola, čo sa počtu fanúšikov týka, ešte preplnenejšia.

Tom Cruise Čítajte viac Napni biceps, Tom... Slávny Cruise priniesol nový Top Gun do Soulu, jeho forma? Fakt špičková!

Hercov prítomnosť nadšeného davu zjavne očarila. Či už Cruise samotný, alebo jeho kolegovia Miles Teller alebo Greg Tarzan David zdravili fanúšikov, robili si s nimi selfie alebo fotografovali skvelú atmosféru premiérového eventu.

Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh... Foto: SITA/AP, Lee Jin-man
Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry pózujú fotografom na premiére Top Gun: Maverick v Soule.

Jediný, kto z hlavného osadenstva chýbal, bola americká herečka Jennifer Connelly, ktorá stvárnila osudovú ženu Toma Cruisa. Dôvodom vraj bolo, že už má iné pracovné povinnosti a do Soulu jej neumožnilo odcestovať prebiehajúce nakrúcanie jej nového projektu. Dámska spoločnosť na červenom koberci však nechýbala – po boku Milesa Tellera hrdo pózovala jeho manželka – modelka Keleigh Sperry, ktorá Tellera sprevádza na takmer všetkých verejných podujatiach. V kreácii Zuhair Murad Sperryovú nešlo prehliadnuť.

Britain Top Gun Maverick Premiere Čítajte viac Smiem, vaša výsosť? Cruise galantne viedol za ruku vojvodkyňu Kate! Hotový bol z neho aj princ William

Film Top Gun: Maverick sa zaradil medzi vôbec najúspešnejšie snímky herca Toma Cruisa, no už čoskoro by ho z trónu mohol zosadiť iný – nový film zo slávnej série Mission: Impossible. Tá patrí medzi najzárobkovejšie vôbec a Cruise s produkčným a filmovým tímom finišuje momentálne na záverečných úpravách nakrúteného materiálu z už v poradí 7. filmu série. Premiéru však snímka bude mať až budúci rok.

Video
VIDEO: Pozrite sa, ako vznikalo pokračovanie kultového filmu Top Gun

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #fanúšikovia #Tom Cruise #Soul #Top Gun: Maverick

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...