Takto skvelo vyzerá len... Dara Rolins! Slovenská diva zatienila aj známe (a mladšie) české kolegyne

Málokto na neho môže v tunajších končinách zabudnúť. Neurobili tak ani hudobní kolegovia, ktorí sa v nedeľu v Prahe zišli na koncerte Pocta Karlovi Gottovi. Jednou z ozdôb bola aj slovenská rodáčka, ktorú preslávil ešte ako dieťa duet s "božksým Kájom".

21.06.2022 00:00
Dara Rolins Foto:
Slovenská speváčka Dara Rolins na zábere z nedele 19. júna z koncertu Pocta Karlovi Gottovi, ktorý sa konal v pražskej O2 Aréne.
debata (2)

Áno, samozrejme, je reč o speváčke Dare Rolins, kedysi Darinke Rolincovej, ktorá si so zosnulým majstrom zaspievala slávne Zvonky štěstí. Na nedeľňajšom koncerte nemohla chýbať, pričom sa v záverečnom momente stretla na pódiu aj s ďalšími speváckymi divami ako Lucie Bílá, Jitka Zelenková, Monika Absolonová či Leona Machálková a Bára Basiková.

Speváčka Monika Bagárová na zábere z nedele 19....
Speváčka Markéta Konvičková na zábere z nedele...
+1Speváčka Tereza Mašková na zábere z nedele 19....

Popri veteránkach hudobného priemyslu, samozrejme, nechýbali ani mladšie zástupkyne speváckej brandže. Na podujatí sa napríklad objavilo trio umelkýň, ktoré za svoju kariéru čiastočne vďačia speváckej súťaži Superstar. Monika Bagárová, Markéta Konvičková, ale aj víťazka Tereza Mašková. Všetky tri sa nahodili do večerných modelov, aby zažiarili na „tribute“ koncerte pre Karla Gotta.

Speváčka Monika Bagárová na zábere z nedele 19.... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Monika Bagárová Speváčka Monika Bagárová na zábere z nedele 19. júna z koncertu Pocta Karlovi Gottovi, ktorý sa konal v pražskej O2 Aréne.

Späť však ku Dare Rolins. Bola to totiž práve slovenská rodáčka a hviezda, ktorej sa darí už niekoľko dekád bodovať na oboch stranách česko-slovenskej hranice, kto zabodoval v rámci svojej módnej voľby a vzhľadu. Známa blondínka má k móde pozitívny vzťah a jej štýl je preverený rokmi experimentovania, ale aj ukážkových volieb.

Ellen Pompeo Čítajte viac Vojvodkyňa Kate, Dara Rolins aj hviezda Kliniky Grace: Všetky nosia... áno, tieto trendové nohavice!

Tá z nedele bola absolútne perfektná. Dara Rolins už dlho nevyzerala takto dobre a štýlovo, ako sa jej to podarilo práve na nedeľňajšom gala koncerte. Kostýmová kombinácia nohavíc so smokingovým sakom z dielne značky Gucci s bielou košeľovou blúzkou, ktorú doplnili zlaté sandále a efektný výčes vlasov s bezchybným mejkapom – Dara Rolins vyzerala naozaj očarujúco.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Je vlastne asi zbytočné pripomínať jej vek a nie preto, že by sa to nepatrilo. Azda všetci jej fanúšikovia dobre vedia, že tento rok ju čaká oslava okrúhlej päťdesiatky. Na druhej strane, možno práve preto je dobré na to upozorniť – Dara totiž vyzerá naozaj výborne a pre mnoho žien môže byť vďačnou inšpiráciou.

Hoci look dámy Rolinsovej mimoriadne pristane, nevzdáva sa ani provokatívnych záberov. Akých? Nájdete ich na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #Monika Bagárová #Karel Gott #Dara Rolins #Tereza Mašková #mall.tv #Markéta Konvičková

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...